Gazete Vatan Logo

İstanbul Sarayları Yılbaşı Fırsatı Sunuyor

Halkalı'da yükselen İstanbul Sarayları projesinde yeni yıla özel fırsat.

Sinpaş GYO'nun farklı konseptlerde geliştirdiği projenin 3. ve 4. etapları olan Hisar Kuleleri ve Çırağan Residence yeni yılda teslim edilecek.
1.200 konuttan oluşan İstanbul Sarayları, 62 farklı ev seçeneğiyle zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. Taksitlerin 2 bin 400 TL'den başladığı İstanbul Sarayları'nda teslimler hemen gerçekleştiriliyor.
2014 yılı baharında teslimlerin tamamen bitirilmesi planlanan projede kalan stoklar için Sinpaş GYO bünyesinde sağlanan ödeme kolaylıkları da bulunuyor.
İstanbul Sarayları Ödeme Seçenekleri:
Sinpaş GYO İstanbul Sarayları projesinde farklı ödeme seçenekleri bulunuyor.
İStanbul Sarayları'nda yüzde 20 peşinat ödediği takdirde yüzde 20’lik bölümünü 12 ay sonra, yüzde 18’lik kısmını 24 ay sonra ödeyebiliyor, bedelin yüzde 42’lik bölümü de 48 ay vade farksız eşit taksite bölünebiliyor.
İstanbul Sarayları Sosyal Donatıları:
Renk Bahçeleri, Barok Bahçe, Mabeyn Bahçeleri, Su Bahçeleri, Çocuk Parkları, Gül Bahçeleri, Lale ve Şifa Bahçeleri, Setli Bahçeler ile Formal Bahçeler’in yer aldığı projede iş adamları için toplantı odaları, spor merkezi, yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol-voleybol sahası, çocuk oyun alanları, restoranlar, kafeler, üst düzey güvenlik hizmetleri sunuluyor.
İstanbul Sarayları Nerede?
Atatürk Havaalanı'na sadece 10 dakika mesafede bulunuyor. İstanbul Sarayları ayrıca Küçükçekmece Gölü, Uluslararası Doğa ve Eğlence Tema Park’a da komşu olarak yükseliyor.
İstanbul Sarayları İletişim Bilgileri:
Tel: 444 1 440

Haberin Devamı