Gazete Vatan Logo
Magazin İstanbul Rooftop Festival’e gitmek için 10 sebep

İstanbul Rooftop Festival’e gitmek için 10 sebep

Sonbahar klasiği haline gelen ve bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan İstanbul Rooftop Festival, katılımcılarına farklı bir festival deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

İstanbul Rooftop Festival’e gitmek için 10 sebep

İstanbul’un gözde 12 terasında bugün gerçekleşecek olan İstanbul Rooftop Festival, 40’tan fazla müzisyene ev sahipliği yapacak. Performansların yanı sıra birbirinden farklı aktivitelerin de gün boyu devam edeceği festivalde, katılımcılar yaza hep beraber son bir kez veda edecek.

Dünyaca ünlü müzisyenlerin yanı sıra yerli sahnenin de en güçlü isimlerini ağırlayacak olan festivalde, kokteyl atölyelerinden gastronomi atölyelerine, uçurtma yapımından yogaya kadar daha bir çok aktivite gerçekleştirilecek. İşte festivale katılmak için 10 sebep...

1) Sonbahar’ın klasiği haline gelen İstanbul Rooftop Festival’de eş zamanlı 40’dan fazla müzisyeni dinleyecek ve müzik zevkinize göre seçim yapabileceksiniz.

2) İstanbul’un en gözde 12 terasında sizi heyecanlandıran isimleri canlı canlı dinleyeceksiniz. Anton Peran, Backyard, Birdy Pera, Georges Hotel Galata, KLEIN.garten, Mentha, Monkey Bar, Nest Karaköy, Ravouna 1906, Spago İstanbul, SuB Karakoy Hotel, Swissotel the Bosphorus 16 Roof teraslar arasında.

Haberin Devamı

3) Çok özel DJ’ler ile karşılaşacaksınız. Round Table Knights, Kalabrese & Rumpelorchester, Timboletti, Jad & The, Nico Sun, Akın Sevgör, Menachem 26, Headwaters, Islandman, Kurt Adam, Heyet, Aksak, Bayram Özcan, Bahadir Gurceer, Birol Giray BeeGee, C Squared, Can Tanca, Can Ayverdi, Cüneyt Öztürk, Doruk Şengün, Discolog, Ekrem Şenol, Efe Kantel, Evrim de Evrim, Golden Girls, Hemi Behmoaras, Ilgaz Celik, Jamie Sen, Johngoo, Kerem Tekinalp, Koray Tuncel, Murat Uncuoğlu, Memo Garan, Mertkan Akdoğan, Murat Tokuz, Murathan Özbek & Can Balta, Orkun Bozdemir, Serhat Demiral, Turkish Edits, Tan Güner, Violations Radio, Yakuza karşınıza çıkacak.

4) Tek biletle tüm terasları gezip ve dilediğiniz zaman teraslarda başka manzaraları deneyimleyeceksiniz.

5) Ortak payda da buluştuğun insanlarla bir araya gelip kaliteli müzik ile gün doğumuna şahitlik

edeceksiniz.

6) Festival makyajı aktiviteleri ile gecede en şık sen olma şansınız olacak.

7) Kokteyl atölyelerinde bildiklerine bir yenisini eklemek için merakınızı giderecek ve kendi kokteylinizi hazırlayacaksınız.

Haberin Devamı

8) Yoga etkinliği ile geceye taze bir başlangıç yapabileceksiniz.

9) Tarzınıza uygun butiklerde sıra dışı işleri inceleyip en beğendiğinizle geceye hazırlanabileceksiniz.

10) Yazın son demlerinde güzel bir kapanış yapıp ve unutamayacağınız bir festival deneyimi yaşayabileceksiniz.