Gazete Vatan Logo

İstanbul diken üstünde!

Önceki gece İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İl Başkanlığı’na lav silahıyla saldırıda bulunuldu. Dün sabah ise Esenyurt’ta polis aracına ateş açıldı. Can kaybının yaşanmadığı saldırıların ardından polis alarma geçti

İstanbul diken üstünde!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İl Başkanlığı’na yapılan saldırıların sonrasında polis ekiplerine, şüpheli kişilerle ilgili uygulama yapılmasına ilişkin talimat verildi. Talimat doğrultusunda Esenyurt 1121. Sokak’ta bir polis ekibi şüpheli gördüğü kişiye yaklaştı.

Pimi çekip kaçtı

Polisi fark eden zanlı, silahla polis otosuna ateş açtı. Polisin anında karşılık vermesi sonucu çıkan kısa süreli çatışmanın ardından saldırgan olay yerinden silahını ve pimi çekilmiş bir el bombasını ile çantasını bırakarak kaçtı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırı sonrası yaşananlar da çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, teröristin saldırı sonrası bir aracın arkasına saklandığı görülüyor. Polislerin gelmesi üzerine buradan çıkan saldırgan ara sokağa girerek kaçmaya başlıyor. Saldırganın kaçtığını gören polisler de arkasından ateş açıyor.