Gazete Vatan Logo

İstanbul’dan Bebe geçti

İstanbul’dan Bebe geçti

İstanbul’da Flamenko rüzgârı esti. 6 yılda 50 binden fazla müziksevere ulaşan 6. Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri, akustik Flamenko müziğinin güçlü sesi Bebe’nin muhteşem performansıyla final konserini gerçekleştirdi. Bebe, son albümü Cambio de Piel’deki yepyeni şarkıları ve kıvrak İspanyol ezgileriyle İstanbul Kongre Merkezi’nde hayranlarına müzik ziyafeti verdi.

Dünyanın farklı ülkelerinden 30’u aşkın sanatçı ve grubu ağırlayan Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri’nin bu yıl düzenlenen 6. serisinde final konserini İspanyol müziğinin güçlü sesi Bebe verdi. İstanbul’da unutulmaz bir performans sergileyen Bebe, coşkulu şarkıları ve muhteşem performansıyla müzikseverlerden tam not aldı.

Neredeyse dört yıllık bir sessizliğin ardından, hayatından izler taşıyan ”Cambio de Piel” albümüyle müzik piyasasına ekim ayında dönüş yapan Bebe, konser boyunca dinleyenlerini kimi zaman hüzünlendirirken, kimi zaman da kıvrak İspanyol ezgileri ile coşturdu. Bebe, “Borrones” şarkısıyla sahneye çıktı. Bir kez daha Türkiye’de müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşadığını dile getiren İspanyol müzisyen, kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Bebe, kendisini Türkiye’de müzikseverlerle buluşturan Türk Telekom Grubu’nun mobil şirketi Avea’ya da teşekkür etti.

2005 Latin Grammy Ödülü’nden sonra dünyada tanındı

Haberin Devamı

Siempre Me Quedara, Malo, Como Los Olivos, Ella gibi unutulmaz şarkıların yorumcusu Bebe, 2004 yılında çıkardığı Pafuera Telarañas (Örümcek Ağları) albümüyle büyük çıkış yakaladı. Sanatçı bu albümüyle, beş dalda aday olduğu 2005 Latin Grammy Ödülleri’nde “En İyi Yeni Sanatçı” ödülünü alırken, aynı zamanda uluslararası alanda büyük bir üne kavuştu. Bebenin kendini kadınlardan üstün zanneden erkeklere ithaf ettiği şarkısı “Malo” ise 2006’da Premios de la Música'da “En İyi Şarkı” adayları arasında yer aldı.

Avea, 6 yılda 30’u aşkın değerli sanatçıyı

Türkiye’ye getirdi Altı yıldır sürdürülen Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri, bugüne kadar aralarında Farid Farjad, Mohsen Namjoo, Haris Alexıou, Yasmin Levy, Luz Casal, Rachid Taha, Gypsy Queens & Kings gibi dünyanın farklı ülkelerinden 30’u aşkın çok değerli sanatçıyı ve grubu ağırladı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri’ni bugüne kadar 50 binin üzerinde müziksever izledi.

Haberin Devamı