Gazete Vatan Logo

İstanbul’dan 45 dakika uzakta bir kaçamak noktası Villa Fe

Çatalca’ya bağlı Elbasan köyü, Ferko fidanlık yolu üzerinde kurulu olan Villa Fe, sakin ama çok özel bir hafta sonu geçirmek isteyenler için ideal bir butik otel. 22 odası bulunan bu otelde doğayla başbaşaydım...

İstanbul’dan 45 dakika uzakta bir kaçamak noktası Villa Fe

Düşünüyorum da; hafta sonu planları özellikle büyük kentlerde yaşayanlar için bazen kabusa dönüşür. Haftayı çalışarak geçiren bedenlerin ve ruhların dinlenmeye ihtiyaçları vardır. Bir mekan düşünün ki, İstanbul’dan 45 dakika uzaklıkta, yemyeşil ormanlık bir arazinin üzerine kurulu. Sakin, sadece size ait bir zaman diliminde, istediklerinizle ya da yalnız kalabileceğiniz kadar ıssız ve lüks bir yer. Villa Fe’den söz ediyorum. Ferhan Kolverdi’nin sahibi olduğu bu villada bir yandan ev rahatlığını yaşarken, diğer yandan da yaban hayatının içinde dilediğinizce zaman geçirebilirsiniz. Burada göreceksiniz ki, gündoğumu ve günbatımı şölene dönüşüyor.

Sunulan en özel yemek...

Mekan doğayla içiçe olunca orada yenilen her şeyin doğal olmasını bekliyor insan. Villa Fe bu beklentimi boşa çıkarmadı. Butik otelin aşçılarının ve ev sahibinin hazırladığı ev yapımı reçeller, ekmekler, kahvaltıda meyve suları, köy yumurtası ile yapılan krep, sahanda yapılan sucuklu, peynirli ya da sosisli yumurta, bölgedeki pazarlardan alınan yeşilliklerle süslenmiş masa muhteşemdi. Kahraman dereden tutulan turna balığını ve iç pilavlı bıldırcın yumurtalı yemeklerini ben tattım. Size de kaçırmayın derim

Haberin Devamı

İstanbul’a 45 dakika uzakta

Çatalca Elbasan Köyü’nü geçtikten sonra Ferko Fidanlık yolu üzerinde kurulu.

Telefon: 0533 9315214

www.villafe.com

info@villafe.com

150 dönümlük fidanlığın içinde

Villa FE, 150 dönümlük fidanlığın içinde, Akdeniz mimarisi tarzında inşa edilmiş bir butik otel. Binadaki odaların neredeyse tümü antika eşyalar ile dekore edilmiş. Villa Fe’de iki odalı 1 suit, 3 odalı 1 kral süit daire, 7 avlu odası ve 22 kişiyi ağırlayabilen 11 oda bulunuyor.

Dizilerin adresi

Butik otelin ortamı o kadar güzel ki, dizi film çeken ekipler de fark etmiş bunu. Aşk-ı Memnu, Sıla, Nefes, gibi dizilerin bazı bölümleri burada çekilmiş.

İdeal bir çalışma mekanı

Villa Fe sizin için ideal bir çalışma mekanı da olabilir. Executive toplantılarınızı konaklayarak yapacağınız veya günlük gerçekleştireceğiniz work shoplar, piknikler için doğa içinde konforlu bir ortam sunuyor.

Haberin Devamı