Gazete Vatan Logo

İstanbul'da yarın da okullar tatil mi? İstanbul'da okullar kaç gün tatil?

İstanbul peş peşe depremlerle sarsıldı. İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından büyük panik yaşandı. Okullar boşaltıldı. Okullar bugün tatil edildi. Şiddetli depremin ardından yoğun bir şekilde "İstanbul'da yarın okullar tatil mi?" sorusu sorulmaya başlandı.

İstanbul'da yarın da okullar tatil mi? İstanbul'da okullar kaç gün tatil?

İstanbul’da saat 13.59 sıralarında 5.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası, vatandaşlar ev, okul ve iş yerlerinde büyük panik yaşadı. Deprem sonrası, bazı iş yerleri çalışanlarını evlerine gönderirken, İstanbul, Bursa ve Kocaeli’de okullar tatil edildi. Milyonlarca öğrenci, yarın da okulun tatil edilip, edilmediğini merak ediyor. Peki, yarın okullar tatil mi?

İstanbul, Bursa ve Kocaeli’de deprem sonrası okullar valilik tarafından tatil edilince, milyonlarca öğrenci yarın okullar tatil mi? Diye soruyor.

3 ilde deprem tatili

İstanbul’da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin sonrasında tedbir amaçlı ilk ve orta dereceli okullar tahliye edilerek, tatil ilan edildi.

Yarın okullar tatil mi?

27 Eylül Cuma günü yani yarın okullar tatil mi sorusu da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

Yarın okulların tatil edilip, edilmediğine dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak yarın eğitime devam edilmesi bekleniyor.

Üniversiteler de tatil mi?

Üniversite öğrencileri için yarın tatil olup, olmadığı üniversitelerin kendi sitelerinde yayınlanır.

Haberin Devamı