Gazete Vatan Logo

İstanbul’da sis! Göz gözü görmüyor, iptal haberleri peş peşe geldi

İstanbul’da yoğun sis etkili oluyor. Sis nedeniyle kazalar meydana geldi. Kentin çeşitli bölgelerinde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. İstanbul'da yoğun sis ve hava muhalefeti nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar yaşanıyor. Vapur seferlerinin tamamı iptal edildi.

İstanbul’da sis! Göz gözü görmüyor, iptal haberleri peş peşe geldi

İstanbul’da gece saatlerinde başlayıp sabah da devem eden sis sürücülere zor anlar yaşattı. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. İlerlemekte zorluk çeken sürücüler, zaman zaman 30 kilometre hızla gidebildi.
Yoğun sis kazaları da beraberinde getirdi
Sarıyer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Balta Limanı kavşağı Edirne istikametinde, yoğun sis sebebiyle 2 trafik kazası meydana geldi. Kazaların yaşandığı olay yerlerine ihbar üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Görüş mesafesi 10 metreye kadar düşen ve virajı alamayan kamyonet, kaldırımı aşarak önce yol kenarındaki tabelayı devirdi, ardından ağaca çarptı. Ağacın bir kısmı kırılırken, diğer kısmı kamyonetin ön tarafından takılı kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin ağacı kesmesiyle kamyonet kurtarıldı. Aynı kavşakta yine sis nedeniyle görüş mesafesi kısalan taksi ise yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Taksi olay yerine sevk edilen çekici ile yoldan kaldırıldı. Her iki kazada ölen veya yaralanan olmazken kazaya karışan araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Haberin Devamı

İPTAL HABERLERİ PEŞ PEŞE GELDİ

İstanbul'da yoğun sis ve hava muhalefeti nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar yaşanıyor. İstanbul'da özellikle Boğaz çevresinde etkili olan yoğun sis nedeniyle şehir hatlarının tüm seferleri iptal edildi. TEM ve D-100'de de trafik yoğunluğu yaşanıyor.