Gazete Vatan Logo

İstanbul'da sıcaklıklar yükseliyor mu?-Son Dakika hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son tahminlere göre İstanbul'da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkıyor. İstanbul'un merak edilen hava durumu tahminleri ve diğer illerimizdeki sıcaklık değerleri haberimizde.

İstanbul'da sıcaklıklar yükseliyor mu?-Son Dakika hava durumu

İstanbul hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından belirlendi. Meteoroloji'nin İstanbul hava durumu tahminlerine göre bugünün sıcaklıkları belli oldu.

Yapılan tahminlere göre İstanbul'da hava durumunun az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarında yaşanan yükselişin ardından sıcaklıkların mevsim normallerinin bir kaç derece üzerinde olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey yönünde yer yer hafif ve orta kuvvette esmesi bekleniyor. İstanbul'da bu hafta güneşli havanın etkili olması bekleniyor. İstanbul hava durumu tahminlerine göre hafta genelinde ise en düşük hava sıcaklıkları 22, en yüksek hava sıcaklıkları ise 33 derece olacak.

İstanbul hava durumu tahminlerine göre, bugün en düşük sıcaklığın 22 derece, en yüksek sıcaklığın ise 33 derece olması bekleniyor. Nem oranının en düşük %83, en yüksek %89 olacağı İstanbul'da, rüzgarlar kuzey yönünden esecek ve hızı saatte 21 km/sa olacak. 3 Eylül Perşembe günü için en düşük sıcaklığın 22, en yüksek sıcaklığın 33 derece olması tahmin ediliyor, 4 Eylül Cuma günü en düşük sıcaklıkların 23, en yüksek sıcaklıkların ise 32 derece olması bekleniyor. 5 Eylül Cumartesi günü en düşük sıcaklıkların 22 derece, en yüksek sıcaklıkların 33 derece olması bekleniyor. Son olarak 6 Eylül Pazar günü ise en düşük sıcaklığın 23 derece, en yüksek sıcaklığın ise 33 derece olması bekleniyor.

Haberin Devamı

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Az bulutlu ve açık, öğleden sonra Doğu Anadolu'nun doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının artarak ülke genelinde mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Orta Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Marmara Bölgesi'nde hava durumunun az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Ege Bölgesi'nde hava durumunun az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz Bölgesi'nde az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

İç Anadolu Bölgesi'nde hava durumunun az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Batı Karadeniz Bölümü'nde hava durumunun az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Orta ve Doğu Karadeniz Bölümlerinde ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğleden sonra Orta Karadeniz kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.