Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

İstanbul’da sağlık ve zindeliğin ulaştığı en yüksek nokta! Dumankaya hi-Fit.

Dumankaya, yeni konut projesi hi-Fit ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

Spor, sağlık ve teknolojinin iç içe geçtiği yepyeni yaşam konsepti Home Fit’i yasamın merkezine yerlestirerek yalnızca bir rezidans değil, kendinizi her an daha iyi hissedeceğiniz bir yaşam tarzı sunuyor.

Bu essiz proje, Bahçesehir - Esenyurt’ta hızla yükseliyor.

28 ve 32 katlı iki görkemli kulede yalnızca stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan toplam 610 konut ve hem damak tadına hem de formuna önem verenlere özel Hi-Light Restoran Dumankaya hi-Fit’te.

hi-Fit’in zinde hissetmenizi ve gündelik yaşamdan uzaklaşmanızı sağlayacak açık hava terasları.

İki kuledeki toplam 17 adet açık hava terasında, akıl oyunları, mini golf, gökyüzü gözlem, pilates, yoga ve aletli spor gibi 17 farklı aktivite seçenegi sizi bekliyor. Yalnızca oturup temiz havanın tadını çıkarmak
isteyenler de dinlenme teraslarında buluşuyor.

Yüzme havuzlarından spa’ya, özel derslerden fitness programlarına kadar her şey, 4.500 m2 büyüklüğüyle Türkiye’nin en büyük spor salonlarından Athletic-O Spor Kulübü ile elinizin altında.

Dumankaya hi-Fit, projeyi benzersiz kılan Home Fit konseptiyle, yoğun tempo içinde spor yapmaya vakit ayıramama sorununu ortadan kaldırıyor ve sporu yaşamınızın merkezine yerleştiriyor.

Gün boyu, sağlıklı yaşam eğitimleri, canlı spor yayınları, spor ve meditasyon videoları yayımlayan size özel televizyon kanalı Athletic-O TV, istediğiniz aktiviteyi evinizde de yapmanızı sağlıyor.

hi-Fit’in size özel hizmetlerinden önce sağlıklı yaşam hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kisisel sağlık bilgilerinizin takibini sağladığınız, her türlü sağlık randevunuzu hatırlatan ve öneri sunan özel sağlık
hizmetleri ve bunların dışında daha pek çok ayrıcalık, Home Fit konseptiyle yeni evinizde.

Yalnızca Dumankaya projelerine özel bir ayrıcalık olan Dumankaya IQ Platformu’yla sağlık hizmetlerinden istatistik takibine, akıllı ev teknolojisinden kisisel asistanlık hizmetlerine kadar hayatınızı kolaylaştıracak
birçok ayrıcalığa tek platform üzerinden ulaşabilirsiniz.

Evin en fit hali Dumankaya hi-Fit ile sağlık ve zindelikle dolu yeni bir hayat sizi bekliyor.

Proje fiyatları hakkında bilgi almak için
http://www.dumankayahifit.com sitesini ziyaret edebilir veya 444 7 222 yi arayabilirsiniz.

Dumankaya hi-Fit Satıs Ofisi:
Hosdere – Bahçesehir Yolu No: 22
(Bahçesehir 2. Kısım
Bogazköy Girisi) Bahçesehir,
Esenyurt – Istanbul
Tel: (0212) 672 88 98
444 7 222 | www.dumankaya.com

Haberin Devamı