Gazete Vatan Logo

İstanbul'da kumarhane operasyonu!

Şişli’de polis ekipleri, kumar oynatıldığı ihbarı üzerine önceden tespit edilen 5 ayrı adrese baskın düzenledi. Yapılan operasyonda yaklaşık 700 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, ifadesi alınmak üzere gözaltı araçlarıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

İstanbul'da kumarhane operasyonu!

Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’ndeki önceden tespit edilen çeşitli adreslere kumar oynatıldığı ihbarını alan polis, saat 21.30 sıralarında eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan operasyona, Terörle Mücadele, Çevik Kuvvet, Güven Timleri ve Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda polis ekibi destek verdi. Olası bir toplumsal olaya karşı TOMA, itfaiye ve sağlık ekiplerinin de olay yerinde hazır bekletildi. 5 katlı bir binaya giren ekipler, binanın her katında kitli çelik kapılarla karşılaştı. İtfaiye ekipleri tarafından kapıları kırıp içeri giren ekipler, binanın her katında para karşılığı tombala ve kumar oynatıldığını tespit etti. Ayrıca binada yapılan incelemede; makam odaları, kumarhaneye gelen kişilerin dinlenmesi için yataklar ve birde çay ocağının olduğu tespit edildi.


Operasyonda ele geçirilen tombala makineleri ile suç unsuru içeren malzemelere polis el koydu. Yapılan operasyonlarda toplam 5 ayrı adrese baskın düzenleyen polis, yaklaşık 700 şüpheliyi gözaltına aldı. Polis, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından baskın yaptığı adreslerin kapılarına mühür vurdu. Şüpheliler, ifadesi alınmak üzere gözaltı araçlarıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Haberin Devamı