Gazete Vatan Logo

İstanbul’da kalmaya geldim

Mustafa Sandal’la yaptığı düetle tanınan Yunan şarkıcı Natalia İstanbul’da kalıcı... Şarkıcı, “Türkiye’de gördüğüm sevgiyi hiçbir yerde görmedim. Bir buradan daha ayrılmak istemiyorum” diyor.

11yıl sonra Türkiye’ye geri döndünüz. Bu süre içinde neler yaptınız?

Türkiye’den ayrıldıktan sonra bir seneye yakın Yunanistan’ın en ünlü sanatçıları ile sahne aldım. Daha sonra büyüdüğüm ve çocukluğumun geçtiği şehre Londra ya geri döndüm ve bir rock grubu kurdum. Yapımcısı Greg Haver (Massive Attack grubunun prodüktörü). Londra’da birçok şarkı yazdım ve birçok yerde sahne aldım. O zamanlar çok gençtim ve müzik dünyasında sanatçı olabilmek zordu. Bu durum bazen kendi yolunuzu kaybettiğiniz hissi verebiliyor. Rock grubunu geliştirdikten sonra kim ve nasıl bir kadın olmak istediğimi bulmak için birkaç sene yaptıklarıma ara verdim. Şimdi geri döndüm ve her şeye hazırım.

Bu kadar süre sonra sizi geri döndüren şey ne oldu?

Gecen yaz Maslak Tim Gösteri Merkezinde Dünya Barış konserinde sahneye çıkmak için teklif aldım. İstanbul’a geri gelmek çok güzel ve nostaljik bir his oluşturdu. Bu etkinlikte muhteşem bir şarkıcı olan Rojin ile tanıştım ve arkadaş olduk. Daha sonrasında ise beraber çalışmaya karar verdik. Devamında Rojin’in şirketi olan RBI prodüksiyon ve Ümit Yücekaya ile Türkiye’de projeler geliştirmek için anlaşma yaptık.

Haberin Devamı

Bugün Benim Doğum Günüm nasıl bir çalışma oldu?

Çok romantik ve dürüst bir şarkı oldu. Bu single herkesi dans ettirecek ve herkesin üzerinde büyük bir etki yaratacak.

Mustafa Sandal ile yaptığınız düet çok ses getirmişti tekrar benzer bir şey yapacak mısınız?

Başka sanatçılarla işbirliği yapmayı seviyorum. Tekrar kendimi Türkiye’ye tanıtmak ve solo albüm yapmakta istiyorum.

Mustafa Sandal ile aranız nasıl görüşüyor musunuz?

Türkiye’den gittikten sonra Mustafa’yla kontağımızı kaybettik. Bana Türkiye’de olduğum süreçte çok destek oldu. Hala etkisini görüyorum.

Türkiye’de kalıcı mısınız?

Kesinlikle uzun süre İstanbul’dayım. Benim ikinci evim. Burada gördüğüm sevgiyi hiçbir yerde görmedim. Bir daha ayrılmak istemiyorum. Bu yüzden herkese kocaman bir merhaba diyorum! Birçok projem var. Hepsini gerçekleştireceğim. Yeniden ekranlara da dönmek istiyorum. Yabancı Damat dizisinde çok keyifli bir karakteri oynadım. Dizi yapımcılarıyla görüşme halindeyiz. Bir dizi projesiyle sürpriz yapabilirim.

Haberin Devamı