Gazete Vatan Logo

İstanbul'da iki patlama!

Mecidiyeköy ve Şişli’de dün gece iki patlama meydana geldi. Mecidiyeköy'deki patlamada 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Şişli'deki patlamada yaralanan olmazken iki patlamanın da ses bombasından kaynaklandığı açıklandı

İstanbul'da iki patlama!

ŞİŞLİ’de bulunan Piyalepaşa Baruthane Katı Atık Aktarma İstasyonu’nda çöp aracında yapılan boşaltım sırasında büyük gürültüyle patlama meydana geldi. Ölen ve yaralananın olmadığı patlama merkezde çalışanlara korkulu anlar yaşattı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken ilk incelemelerde patlamaya ses bombasının yol açtığı anlaşıldı.

Fatih Belediyesi’ne ait çöp aracı topladığı çöpleri, Piyalepaşa Baruthane Katı Atık Aktarma İstasyonu’na saat 23.00 sıralarında boşalttığı sırada, büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Aracın sürücüsü ve istasyonda bulunan çalışanlar arasında korkuya neden olan patlama polise haber verildi. Olay yerine sevk edilen bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri araç ve çevresinde incelemelerde bulundu. Yapılan ilk incelemelerde, araca ve çevreye zarar vermediği anlaşılan patlamaya ses bombasının yol açtığının belirlendiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Mecidiyeköy’de ses bombası patladı: 3 hafif yaralı

MECİDİYEKÖY Metrobüs Durağının D-100 Karayolu yanyol Topkapı istikametinde üstgeçt altına konan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi hafif yaralandı. Yaralılardan Servet Keleş ve ismi öğrenilemeyen bir yaralı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ismi henüz öğrenilemeyen diğer yaralı ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Olay yerinde güvenlik çemberi alan polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor. Bir polis helikopteri de havadan destek veriyor. Olayın ardından bir süre kapatılan yanyol da incelemelerin ardından yeniden trafiğe açıldı.

Haberin Devamı