Gazete Vatan Logo

İstanbul'da hava durumu nasıl olacak?

İstanbul hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul'da hava durumunun çok bulutlu aralıklarla sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

İstanbul'da hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre bugün İstanbul çok bulutlu aralıklarla sağanak yağışlı bir gün geçirecek İstanbul'da yarından itibaren güneşin yeniden yüzünü göstermesi beklenirken ani hava değişimleri için dikkatli olunması gerektiği duyuruldu. Gün içinde İstanbul da en düşük sıcaklık 13 derece olması beklenirken en yüksek sıcaklığın ise 19 derece olması bekleniyor.

Nem oranının en düşük %80, en yüksek %89 olacağı İstanbul'da, rüzgarlar kuzey yönünden esecek ve hızı saatte ortalama 32 km/sa olacak. 14 Ekim Çarşamba günü en düşük sıcaklıkların 14 derece en yüksek sıcaklıkların 20 derece olması tahmin ediliyor. 15 Ekim Perşembe günü en düşük sıcaklıkların 15, en yüksek sıcaklıkların ise 21 derece olması bekleniyor. 16 Ekim Cuma günü ise en düşük sıcaklığın 16 derece, en yüksek sıcaklığın ise 22 derece olması bekleniyor. Son olarak 17 Ekim Cumartesi günü ise en düşük sıcaklığın 17 derece, en yüksek sıcaklığın ise 21 derece olması tahmin ediliyor.