Gazete Vatan Logo

İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ kesinti yaşanacak ilçeleri açıkladı

İstanbul'da planlı elektrik kesintileri devam ediyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak olan ilçeleri açıkladı. İşte İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak olan 7 ilçe...

İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ kesinti yaşanacak ilçeleri açıkladı

İstanbul'da 9 Mart Perşembe günü tam 7 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. İstanbul'da Bahçelievler, Beylikdüzü, Esenler, Esenyurt, Silivri, Sarıyer ve Silivri ilçelerine elektrik verilemeyecek. İşte BEDAŞ'tan elektrik kesintisi açıklaması ve elektrik verilemeyecek olan ilçelerin saat aralıkları...

BEDAŞ'IN İSTANBUL'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ AÇIKLAMASI

- BAHÇELİEVLER Mh., NEYİRE NEYİR Sk., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- GÜZELYURT Mh., YILDIRIM BEYAZIT Cd., MEVLANA Mh., SULTAN ABDÜLHAMİT Cd., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ADNAN KAHVECİ Mh., MİMAR SİNAN Cd., GÜLAY Sk., ÖZGÜRLÜK Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Haberin Devamı

- ORUÇREİS Mh., 569. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- BÜYÜK ÇAVUŞLU Mh., İSTANBUL Cd., VİRAN Sk., ŞÜKRÜ Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ZEKERİYAKÖY Mh., KARDELEN Cd., MENEKŞE Sk., BASIN Cd., SÖĞÜT Cd. Cd., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-17:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- TOPÇULAR Mh., RAMİ KIŞLA Cd., (EYÜP İlçesi) ve civarında 16:00-20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- YENİ Mh., VARNALI Cd., MİMAR SİNAN Mh., GÜNPINAR Sk., ADALET ÇIKMAZI Sk., AKAY ÇIKMAZI Sk., HASAN ONATER Sk., GAYE Sk., ULUS Sk., ÇUKUR Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Haberin Devamı

- KEMER Mh., 949. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.