Gazete Vatan Logo

İstanbul'da bekar evinde kalan 2 polis ölü, 1 polis komada bulundu

Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Orkide Sitesi'ndeki dairede kalan 3 polis memuru bu sabah göreve gitmedi

İstanbul'da bekar evinde kalan 2 polis ölü, 1 polis komada bulundu

Bunun üzerine eve gelen meslektaşları, 3 polis memurundan ikisini koma halinde buldu. Hemen sağlık görevlilerine haber verildi.

Eve gelen sağlık görevlileri, iki polisin hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu ağır olan polis memuru ise hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'da farklı birimlerde görevli polis memurlarının ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsiyle belirlenecek.

Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken polislerin aileleri sinir krizleri geçirdi. Polislerin ölüm nedeni henüz öğrenilemedi.
CENAZELER ADLİ TIP'TA
KÜÇÜKÇEKMECE Halkalı’da aynı evde ölü bulunan 2 polis memurunun cenazesi Adli Tıp Kurumu’na getirildi.
Polis memuru Resul Kasap ve Çağrı Ozan Tatar’ın cenazeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla saat 16:15 sıralarında otopsi raporu için Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Cenaze aracına bir polis aracı eskortluk yaptı.
ZEHİRLENME İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR
Polis memurlarının vücudunda herhangi bir darp veya yara izi olmadığı, zehirlenme ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.
Olay yeri inceleme ekipleri evdeki çalışmalarını tamamlandı. Evde bulunan içki şişeleri ve polis memurlarının yedikleri son yiyeceklerin incelemeye alındığı kaydedildi. Cenazeler, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu arada, durumu ağır olan Semih Mısırlıoğlu'nun zehirlenme teşhisiyle başlanan tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Hayatını kaybeden polis memurlarının yakınları, Adli Tıp Kurumu önünde bekliyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı