Gazete Vatan Logo

İstanbul Aydın Üniversitesi

ÖSS’den 160,000 ve üzerinde ham puan alan lise mezunlarıyla “alan dışı tercih yapan” meslek lisesi mezunları 1-4 Ekim tarihleri arasında başvurabilecek

İstanbul Aydın Üniversitesi

Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu’ndaki bölümler için 1-4 Ekim 2007 tarihleri arasında, 2007 ÖSS sonucuna göre, 160,000 ve üzeri ham puan alan genel lise mezunları ile alan dışı tercih yapan meslek lisesi mezunları başvurabilecek ve ayrıca alanında sınavsız geçiş hakkından yararlanacak meslek lisesi mezunları tercih yapabilecek.

Ek yerleştirme tercih dönemi boyunca uzman akademik kadromuz tarafından İstanbul Aydın Üniversitesi Florya ve Bahçelievler Yerleşkeleri, Kadıköy Meydanı, Taksim Meydanı, Şirinevler Meydanı ve Carousel ile Beylicium Alışveriş Merkezleri’nde kurulacak tercih merkezlerinde üniversitelerin boş kontenjanlarıyla ilgili adayların sorularını yanıtlayacak ve tercih yapmalarında yardımcı olacak.

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, öğrencilerini çağdaş değerlerle donanmış, kendini geliştirme yolunda eleştirel ve etik düşünme yeteneğini kazanmış, lider kişilikli bireyler olarak yetiştirmeyi kendine ilke edinmiştir. Akademik eğitimin yanı sıra kişisel gelişim ve mesleki becerilerin artırılmasına da önem veren İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, bünyesindeki koordinatörlükler ile öğrencilerine bu yönde hizmet vermeyi sürdürmektedir. İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada şunları söylüyor: “Modern çağın ihtiyacını dikkate alarak, lise ve dengi okul mezunlarına yükseköğrenim olanağı sağlamak, ülkemizin ihtiyaç duyduğu yüksek nitelikli insan gücünü yetiştirmek ve eğitilmiş insan kaynaklarının oluşumuna katkıda bulunmak adına ülkemizde bir ilk olan vakıf meslek yüksekokulunu hayata geçirdik. İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, uzman öğretim kadrosu, ayrıcalıklı çağdaş ve sürekli yenilenen programları, Türkiye’de ilk defa uygulanan mesleki İngilizce hazırlık eğitim programıyla eğitim hizmeti vermektedir. Okulumuz çağdaş teknik donanımı, ergonomik fiziki yapısı, seçkin çözüm ortakları, uluslararası eğitim işbirlikleri, lisans ve devamını sağlayan sınırsız öğrenme özgürlüğü, zengin sosyal yapısıyla 21. yüzyılın gerektirdiği bilgileri, bilinci, girişimci ve yaratıcı ruhu sizlere kazandıracak olan ayrıcalıklı bir yükseköğretim kurumudur. Öğrencilerimizin mesleklerinin en iyisi olarak kariyerlerini planlamaları ve mutlu bir geleceğe merhaba demelerini diliyorum.”

“Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik”

“MODERN çağın ihtiyacını dikkate alarak, lise ve dengi okul mezunlarına yükseköğrenim imkanını sağlamak, ülkemizin ihtiyaç duyduğu yüksek nitelikli insan gücünü yetiştirmek ve eğitilmiş insan kaynaklarının oluşumuna katkıda bulunmak adına ülkemizde bir ilk olan vakıf meslek yüksekokulunu hayata geçirdik. Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu, Türkiye’de ilk defa uygulanan Mesleki İngilizce Hazırlık Eğitim Programı ile sizleri buluşturuyor.”

Kayıt yapılacak bölümler

Bankacılık ve Sigortacılık

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

Çocuk Gelişimi

Dış Ticaret ve Avrupa Birliği

Emlak ve Emlak Yönetimi

Grafik Tasarım

Gıda Teknolojisi

Gümrük İşletmeciliği

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

Hastane Yönetimi ve Organizasyon

İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı

İnsan Kaynakları

İşletme-Türkçe

İşletme-İngilizce

Kuyumculuk ve Takı Tasarımı

Moda ve Tekstil Tasarımı

Muhasebe

Otomotiv

Pazarlama

Radyo ve Televizyon Programcılığı

Tasarım ve Basım Yayımcılık

Turizm Rehberliği

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Uluslararası Lojistik

Yerel Yönetimler

Girişimcilik ve Proje Yönetimi Asistanlığı

Uygulamalı İngilizce-Türkçe Çevirmenlik

İLETİŞİM

İstanbul Aydın Üniversitesi

Bahçelievler Yerleşkesi

Tel: (0212) 442 61 60


İstanbul Aydın Üniversitesi

Florya Yerleşkesi

Tel: (0212) 425 61 51

www.istanbulaydin.edu.tr

www.anadolubil.edu.tr

Haberin Devamı