Gazete Vatan Logo

İstanbul’a 41 bin güvenlik görevlisi

İstanbul Valisi Vasip Şahin, “bu yılbaşı inşallah vatandaşımızın huzur ve güven içinde yeni yıla girmelerini teminen çok ciddi tedbirler alınmış durumdadır.

İstanbul’a 41 bin  güvenlik görevlisi

İstanbul Valisi Vasip Şahin, “bu yılbaşı inşallah vatandaşımızın huzur ve güven içinde yeni yıla girmelerini teminen çok ciddi tedbirler alınmış durumdadır. 37 bin polisimiz, 4 bin jandarmamız ve sahil güvenlik ekiplerimiz görevlerinin başında olacaklar” dedi. Şahin, eğlence mekanlarında da, öncelikle kendi güvenlik teşkilatları olan eğlence mekanlarının bu mensuplarını ikaz ettik. Bu mekanlarda bununla yetinmeyip bizim kolluk kuvvetlerimiz de kendi önlemlerini, tedbirlerini alacak” diye konuştu. Vali Şahin, (Tuzla’daki koku ile ilgili olarak da “Şu ana kadar kesin tespit edilen bir şey yok ama elde bir takım veriler, araçlar ve kişiler mevcut. Onun üzerindeki kesin neticeler tespit edildikten sonra adli işlemler ve cezalar tatbik edilecektir. Kimsenin vatandaşımızın yaşadığı çevreyi, soluduğu havayı kirletmeye hakkı yok” dedi.

Antalya ve Muğla yılbaşı şıkır şıkır

Yılbaşı rezervasyonları şimdiden dolan turizmin gözdesi Antalya ve Muğla’daki tesislerin özel ışıklandırmaları göz kamaştırıyor. Yılbaşı hazırlığına günler önce başlayan otellerin rengarenk manzarası, görsel bir şölene dönüşmüş durumda. Yeni yıl gösterilerinin şimdiden başladığı tesislerde, dans eden masal kahramanları, Noel ağaçları ve Noel baba figürleri önünde fotoğraf çektirenler, gece saatlerinde yağdırılan suni karla da doyumsuz bir gece yaşıyor.

Haberin Devamı