Gazete Vatan Logo

İslahiye'de terk edilme dehşeti: 3 ölü, 1 ağır yaralı!

GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi’nde 5 ay önce nikahsız evlendiği 17 yaşındaki Mihrican Göğebakan’ın kendisini terk edip, babasının evine gitmesine kızan 31 yaşındaki Hasan Göğebakan, pompalı tüfekle dehşet saçtı. Hasan Göğebakan, kayınpederinin evinde tartıştığı Mihrican Göğebakan ile annesi 43 yaşındaki Iraz Göğebakan’ı pompalı tüfekle vurarak öldürükten sonra, kayınpederi 52 yaşındaki Mustafa Göğebakan ve oğlu 20 yaşındaki Ercan Göğebakan’ı da işlettikleri Tekel bayisinde vurdu. Mustafa Göğebakan ölürken, ağır yaralanan Ercan Göğebakan hastanede tedavi altına alındı. Hasan Göğebakan, av tüfeğiyle birlikte emniyete giderek teslim oldu.

Olay saat 15.00 sıralarında İslahiye İlçesi’nde Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 5 ay önce işsiz Hasan Göğebakan aynı zamanda akrabası olan Mihrican Göğebakan ile nikahsız evlendi. Dün akşam saatlerinde çift arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın ardından genç kadın, babası Mustafa Göğebakan’ın evine döndü.



EŞİ VE ANNESİNİ EVDE ÖLDÜRDÜ

Bu duruma öfkelenen Hasan Göğebakan, bugün pompalı av tüfeğini de alarak 28 EN 596 plakalı otomobille kayınpederinin evine gelip, nikahsız eşi ile tartıştı. Tartışma kısa süre sonra alevlenince Hasan Göğebakan, otomobilindeki av tüfeğini alıp önce Mihrican’ı, ardından annesi Iraz Göğebakan’ı vurarak öldürdü.

KAYINPEDER VE KAYINBİRADERİNİ İŞ YERİNDE VURDU

Evden çıkan Hasan Göğebakan Cumhuriyet Mahallesi’nde Tekel bayisi işleten kayınpederi Mustafa Göğebakan’ın yanına gitti. Göğebakan, tartıştığı kayınpederi ile kayınbiraderine de ateş açıp kaçtı. Mustafa Göğebakan olay yerinde ölürken, yaralanan Ercan Göğebakan ise çağrılan ambulansla İslahiye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan Göğebakan tedaviye alındı.
Bir süre sonra Hasan Göğebakan, av tüfeğiyle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı