Gazete Vatan Logo

İŞKUR hastane personel alımı 2020 – İŞKUR üzerinden en az 247 güvenlik temizlik görevlisi, hizmetli, sağlık personeli, ambulans şoförü ve ebe alımı yapılacak!

İŞKUR'un resmi web sitesinde düzenli aralıklarla yayınlanan ilanlara bir yenisi daha eklendi. İŞKUR üzerinden hastanelere en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak. Güvenlik temizlik görevlisi, hizmetli, sağlık personeli, ambulans şoförü ve ebe olmak üzere farklı bölümlerden 247 personel alımı yapılacak. İşte İŞKUR hastane personel alımı 2020 şartları ve başvuru linki…

İŞKUR hastane personel alımı 2020 – İŞKUR üzerinden en az 247 güvenlik temizlik görevlisi, hizmetli, sağlık personeli, ambulans şoförü ve ebe alımı yapılacak!

İŞKUR üzerinden hastanelere en az ilkokul mezunu güvenlik temizlik görevlisi, hizmetli, sağlık personeli,ambulans şoförü ve ebe alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)'un resmi internet sayfasındaki ''açık iş ilanları'' ve ''kamu iş ilanları'' kategorisinde yayınlanan ilanlara göre, farklı şehirlerdeki özel ve kamu hastanelerine KPSS'li ve KPSS şartsız sağlık personeli alımı yapılacak.

İŞKUR HASTANE PERSONEL ALIMI

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi e sube üzerinden yayımlanan duyurularda aşağıdaki kadrolara personel alımı yapılacak.

HASTANE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR ÖZEL VE KAMU PERSONEL ALIMI İŞ İLANLARINA BAKMA

İŞKUR sisteminde iş ilanı yayınlanır. İŞKUR'un resmi web sitesinde düzenli aralıklarla yayınlanan ilanları, sistemde aktif kaydı bulunan vatandaşlar görüntüleyebilir.

Açılan ekranda iş ilanlarına bakabilmek için öncelikle iş arayan ya da iş veren olma durumunu belirtmek gerekiyor. Özel bir pozisyon, nitelik, meslek, beceri veya firma adı isteniliyorsa eklenir. Aynı sayfa üzerindeki çalışma yeri, ülke, il, ilçe, ilan no, ilan tarihi, meslek, öğrenim durumu, iş yeri türü, engel durumu, vardiya seçenekleri, iş yeri ünvanı gibi bilgiler girilerek "ara" sekmesine basmaldıktan iş ilanlarını sorgulamak mümkün.

Haberin Devamı

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR MESLEKLERE GÖRE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAĞLIK VE DESTEK PERSONELİ ALIMLARINDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

- Hastane ortamında çalışmasına engel bir rahatsızlığı olmaması,

- Hasta güvenliği ve memnuniyeti odaklı çalışan,

- Dikkatli, Titiz, Enfeksiyon prosedürüne hakim,

- İletişimi güçlü, insan ilişkilerinde başarılı,

- Ekip çalışmasına yatkın,

- Tam zamanlı/vardiyalı çalışabilecek,

- Dinamik çalışma ortamına yatkın,

- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

- Hasta ve hasta yakını memnuniyetine önem veren,