Gazete Vatan Logo

İsimsizler final yapıyor! İşte 27. bölüm fragmanı...

İsimsizler dizisi bu akşam final yapıyor. Cumartesi günleri herkesi ekran başına kilitleyen İsimsizler dizisinin finali izleyenlerini üzdü.

İsimsizler final yapıyor! İşte 27. bölüm fragmanı...

İsimsizler silahları kurtarmak için bastıkları terörist kampında kapana kısılmışlardır. Fakat hem mücadeleci ruhları hem de yardıma gelen Türk askerleri sayesinde kurtulmayı başarırlar. Silahları geri alıp İstanbul’a dönen İsimsizler, Kudret’in serbest bırakıldığını öğrenince onu yakalamak için ant içerler.

Pes etmeyen Kudret ise Biruske ve Dayı’yı karşı karşıya getirecek şeytani bir plan hazırlar. Bu plan baba-kızın sonu mu olacaktır yoksa Kudret’in sonu mu?

Diğer taraftan Kudret ve Savcı büyük bir oyunun daha peşindedirler. Çok önemli iki mühendise suikast düzenleyeceklerdir. Çünkü bu iki mühendis başta Savcı ve Kudret olmak üzere devlet içine sızmış hain yapılanmayı ifşa etme hazırlığı içerisindedirler.

İsimsizler girdikleri son mücadeleden galip çıkabilecekler midir? Suikasti önleyip devleti hainlerden temizleyebilecekler midir? Yoksa kazanan Savcı ve Kudret mi olacaktır?

İSİMSİZLER 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İSİMSİZLER 27. BÖLÜM FRAGMANI