Gazete Vatan Logo

İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İsimsizler dizisinin heyecanla beklenen 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bundan sonra Kaymakam Fatih ve isimsiz kahramanlar Sawer’e ne yapacaklar? İpek de Fatih’in amcasının onu vuran kişi olduğunu öğrenmişti. Bu olanları Yıldız da duymuştu. Peki Yıldız bu konuda nasıl bir tutum gösterecek?

İsimsizler 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İsimsizler dizisinin son yayınlanan bölümünde İpek, Kaymakam Fatih’i bulan kişinin kim olduğunu bulmuştu. Evde gördüğü fotoğraftan sonra İpek, hemen Kaymakam Fatih’i arayıp kendisini vuran kişinin amcası olduğunu söylemişti. Yani Kaymakam Fatih’in amcasının aslında ölmediği ve terör örgütüne katıldığı ortaya çıkıyor. Peki bundan sonra Kaymakam Fatih ne yapacak? Öte yandan dizinin bir önceki bölümünün hemen sonunda Sawer de ele geçirilmişti. Kaymakam Fatih ve isimsiz kahramanların Sawer’e ne yapacağı büyük bir merak konusu. İsimsizler dizisinin heyecan ile beklenen 9. Bölümü 22 Mayıs Pazartesi akşamı yine aynı saatinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

İSİMSİZLER BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!


İSİMSİZLER DİZİNİN 8. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

İsimsizler dizinin yayınlanan bir önceki bölümü olan 8. Bölümünde Fatih ile ekibi oldukça zorlu bir operasyon ile örgütün peşine düşmüştü ve çok ciddi bir mücadelenin içine girmişti. Fatih ile ekibi sınır ötesindeki bir operasyona hazırlanıyordu. Hatta ekip bu kez yapacakları bu operasyonun hedefindeki kişiyi de örgütün başındaki kişi olarak seçmişlerdi. Çünkü hainleri hiç beklemedikleri bir zamanda tam anlamı ile bozguna uğratma istekleri vardı. İsimsiz kahramanların nasıl bir plan yapacakları bir hayli merak edilmişti.

Diğer taraftan Kaymakam Fatih de her geçen gün bu vatan hainlerine karşı çok daha fazla sinirleniyordu ve öfkesi katlanarak artıyordu. Kaymakam Fatih, artık kesin olarak Afran’ın, Sawer’in ve diğer tüm hain teröristlerin bir an önce ölmesi gerektiğini biliyordu. Bu yüzden de çok hızlı bir şekilde harekete geçmişti Fatih Kaymakam. Ancak hiç beklenmedik bir şey olmuştu. Çünkü Fatih ile ekibi oldukça tehlikeli olan mücadele içinde bir de sürpriz bir şey bekliyordu. Bundan sonra Afran ve Sawer için yolun sonuna mı gelinmişti? Öte yandan Ahmet de kendisine çok zor zamanlar yaşatan ve ihanet eden Sinan ile karşılaşmıştı. Tüm onlardan dolayı biriken öfkesi ile ona silahını doğrultmuştu. Sinan ise Ahmet’i bir anda karşısında görünce çok şaşırmıştı.

Öte yandan savcı da Kaymakam Fatih ile büyük bir mücadelenin içinde iken yeni planlar için harekete geçmeye başlamıştı. Aynı zamanda dizinin sonunda İpek, Kaymakam Fatih’i vuran kişinin aslında onu yetiştiren amcası olduğunu anlamıştı. Bunu ilk fark ettiğinde bir an önce Fatih’e söylemek için onu aramıştı. Kaymakam Fatih, o an bununla ilgili konuşmak istememişti. Ancak gerçeklerin o da farkındaydı. Amcası ölmemiş ve terör örgütüne katılarak gün geldiğinde de onu vurmuştu. Fakat bir problem daha vardı. İpek’in Kaymakam Fatih’e amcası ile ilgili gerçekleri anlattığı sırada o farkında olmasa da arkada onu Yıldız da dinliyordu. Yıldız bu duydukları karşısında adeta çok büyük bir şoka girmişti. Bundan sonra Yıldız’ın da ne yapacağı büyük bir merak ile bekleniyor.

Haberin Devamı