Gazete Vatan Logo

İsimsizler 8. bölümünde Fatih ve ekibinin ele geçirdiği kişi kim?

İsimsizler dizisi 8. bölümü ile 15 Mayıs Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İsimsizler dizisinde Fatih ve ekibi çok önemli bir kişiyi ele geçiriyor. Peki, bu kişi kim? Aynı zamanda Fatih ve ekip çok zor bir görevin içine giriyor!

İsimsizler 8. bölümünde Fatih ve ekibinin ele geçirdiği kişi kim?

İsimsizler dizisinin yeni bölümünde dizinin kahramanlarını yine oldukça heyecanlı maceralar ve çok önemli görevler bekliyor. Kaymakam Fatih ile ekibi sınırın diğer tarafına geçiyor. Onları Suriye’de oldukça tehlikeli ve zor bir görev bekleyecek. Yeni bir operasyon amacı ile Suriye’ye giden Kaymakam Fatih ile ekibi kendilerini bekleyen tehlikeden habersiz bir şekilde görevlerinin başına geçiyorlar. Ekibin asıl amacı örgütün en önemli kişisine bir şekilde ulaşmak. Bu yüzden ekip teröristler ile büyük bir çatışma içine giriyor. Ekip Afran ve Sawer’e ulaşmak isterlerken bir yandan da hainler ile mücadele etmek durumunda kalıyorlar. Özellikle İsimsizler dizisinin yeni bölümünde Kaymakam Fatih’in Afran ve Sawer ile karşı karşıya geldiğinde Afran’ı yakalayıp yakalamayacağı büyük bir merak konusu.

İSİMSİZLER BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Terörle Mücadele Polisi olan Ahmet de Suriye’ye kaçmış olan Sinan’ı karşısında görüyor. Peki, Ahmet’in bundan sonraki hamlesi ne olacak? Kaymakam Fatih ile ekip de bir kişiyi ele geçiriyorlar. Bu kişinin kim olduğu herkes tarafından fazlasıyla merak ediliyor.

Haberin Devamı

İsimsizler dizisi oldukça heyecanlı 8. Bölümü ile 15 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

İSİMSİZLER DİZİSİNİN 7. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

İsimsizler dizisinin bir önceki bölümünde Kaymakam Fatih amcası Afran ile karşı karşıya gelmişti. Amcasını gördüğünde büyük bir şok yaşamı olan Kaymakam Fatih, çatışma çıktığı için farkında olmadan amcasının izini kaybetmişti.

Dizinin son yayınlanan bölümünde Sawer ve Kaymakam Fatih arasında husumet giderek çok daha fazla artmıştı. Sawer Kaymakam Fatih’in büyük bir ikilem içinde kalmasına neden olmuştu. Ahmet de hainler yüzünden ve onların kendisine kurduğu kumpas yüzünden cezaevine düşmüştü. Hatta Ahmet’in ailesi cezaevine gitmişti fakat ailesinin Ahmet’i ziyaretinde bir arbede çıkmıştı. Bu arbededen Ahmet’in ailesi büyük bir zarar görmüştü ve hamile eşi bebeğini kaybetmişti. Cezaevindeki Ahmet bu haber üzerine adeta çılgına dönmüştü. Üstelik cezaevinde büyük bir hakimiyeti olan yapı Ahmet’e bir kumpas daha kurmuştu.

Haberin Devamı

Cezaevinde tüm bunlar olurken öte yandan Kaymakam Fatih ile Sawer de karşı karşıya gelmişlerdi. Üstelik Sawer Kaymakam Fatih’in amcası olan Afran’ı kaçırmıştı. Hatta Kaymakam Fatih’ de annesinin zannettiği gibi ölmediğini söylemişti. Bu haberi aldıktan sonra Kaymakam Fatih’in annesini kurtarabilmek için artık çok az bir zamanı kalmıştı. Ancak gidişat yüzünden Kaymakam Fatih bir anda iki ateş arasına düşmüştü ve çok güç bir durum içine girmişti.