Gazete Vatan Logo

İsimsizler 19. yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak mı?

İsimsizler 19. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D'nin fenomen dizisi İsimsizler'in yayın günü değişti. Artık Cumartesi akşamları ekrana gelecek olan İsimsizler dizisinin yeni bölümünde Handan'ın iyileşip iyileşmeyeceği merak konusu oldu.

İsimsizler 19. yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak mı?

İsimsizler 19. yeni bölümüyle 21 Ekim Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşacak. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi İsimsizler'de Handan'a ne olacağı merak ediliyor. Fatih ve ekibi ise yıkılıyor. İşte yaşanacaklar...

İSİMSİZLER 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Handan'ın hayatı tehlikeye giriyor, Fatih ve ekibi büyük bir üzüntüye kapılıyor! Handan, hayati tehlikeyi atlatabilecek mi?

Handan'ın vurulması, İsimsizler'i derinden etkiliyor!

İSİMSİZLER 19. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatih, kendisi için asıl hedef olan Afran'ı elinden kaçırır. Fatih, hain olduğuna inandığı amcasını ele geçirip infaz etmek için mücadele ederken, Kurmay da Afran'ın hayatını kurtarmak ve planını devam ettirmek için uğraşır. Afran'ın yerini öğrenen Fatih, Dayı ve Murat'ı yanına alır gider. Kurmay da, Fatih'i engellemek için Handan'la aynı adrese gider. Kudret'in daha tehlikeli başka bir plan yaptığını ise kimse bilmiyordur.

Fatih, Afran'ı infaz mı edecek; Kurmay, hayatını mı kurtaracak? Yoksa, Afran yoluna Kudret ve örgüt içinde devam mı edecek?

Haberin Devamı