Gazete Vatan Logo

İsimsizler 17. yeni bölümünde Fatih ve ekibi zor durumda!

İsimsizler 17. yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Kanal D'nin fenomen dizisi İsimsizler'de Fatih ve ekibini kötü bir sürpriz bekliyor. Peki bu durumdan nasıl kurtulacaklar? İşte İsimsizler dizisinde yaşanacaklar...

İsimsizler 17. yeni bölümünde Fatih ve ekibi zor durumda!

Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi İsimsizler'de bu akşam neler yaşanacak? Kanal D'nin fenomen dizilerinden biri olan İsimsizler'in yeni bölümünde Kudret'in yapacağı sevkiyatı neden önemli olduğu merak ediliyor. İşte yaşanacaklar...

İSİMSİZLER 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Fatih ve ekibi büyük bir pusuya düşürülmüştür. Aynı şekilde Kor Yakup ve adamları da saldırıya uğramıştır. Bu saldırıların arkasında Kudret ve içinde bulunduğu gizli örgüt vardır.

Kudret sınır ötesine büyük ve çok önemli bir sevkiyat yapacaktır. Bu sevkiyatı yönetmek için örgüt, en güvendiği adamlarından birini dağdan şehre göndermiştir. İsimsizler'in çok yakından tanıdığı bu ismin aniden ortaya çıkmasıyla Fatih büyük bir şok yaşayacaktır.
Fatih, bu gelişmeler karşısında Kurmay'ın bütün itirazlarına rağmen müthiş bir karşı operasyona imza atacaktır. Dağdan gelen ve İsimsizler'in çok yakından tanıdığı kişi kimdir? Kudret'in sınırları değiştirecek kadar önemli dediği sevkiyat nedir? Ve en önemlisi İsimsizler Türkiye üzerinde oynanan bu büyük oyunu bozabilecekler midir?

Haberin Devamı