Gazete Vatan Logo

İsimsizler 10. bölüm fragmanında büyük korku!

İsimsizler’de hain bir kurşun ile vurulmuş olan Dayı’nın hayati tehlikesi devam ediyor. Yeni bölümde tüm müdahalelere rağmen Dayı ölecek mi? Herkes Dayı’nın hayatta kalması için uğraşıyor ve hastanede büyük bir korku hakim.

İsimsizler 10. bölüm fragmanında büyük korku!

İsimsizler dizisinin son yayınlanan bölümünde Dayı ekip ile beraber girmiş olduğu çatışmada çok cesur davranmıştı. Özellikle bu sahneler izleyiciyi bir hayli duygulandıracak cinstendi. Ancak onun bu cesareti ve operasyondaki başarılı ilerleyişi örgütün de dikkatinden kaçmamıştı ve namlular bir anda ona yönelmişti. Dayı, hiç beklemediği bir anda gelen hain bir kurşun ile yere düşmüştü. Arkadaşları bu anı gördükten sonra korku içinde kalmıştı.

SÖZ DİZİSİNİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Dizinin yeni bölümünde Dayı, çok hızlı bir şekilde hastaneye getiriliyor ve doktorlar tarafından hemen müdahale başlıyor. Hastanede Dayı’yı hayata döndürmek için pek çok müdahale yapılıyor ve tüm imkanlar seferber ediliyor. Onu dışarıda bekleyenler ise gözyaşları ve bağırışlar içinde iyi bir haber bekliyorlar. Dizinin yeni bölümünde Dayı’nın bu müdahaleler sonucunda kurtulup kurtulmayacağı merak ediliyor. Yoksa tüm müdahalelere rağmen Dayı hayatını kaybedecek mi?

İsimsizler dizisi heyecan dolu 10. Bölümü ile 29 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak.

Haberin Devamı

İSİMSİZLER DİZİSİNİN 9. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

İsimsizler dizisinin son yayınlanan bölümünde Kaymakam Fatih ile ekibi Türkmenlere yardım edebilmek için hemen harekete geçmişlerdi. Fakat karşılarına hiç de beklemedikleri bir durum çıkmıştı ve bu yüzden tüm planları sekteye uğramıştı.

Son bölümde Fatih ile ekibini bir hayli zor bir mücadele bekliyordu. Terör örgütünün içinde yaşanan ayrılıklar nihayetinde onları hiç de beklemedikleri bir evreye getirmişti. Üstelik örgütün içinde bulunan istihbaratçılar da bir anda ifşa olmuşlardı. Gözcü ise bunun ortaya çıkmasının ardından kendilerine ihanet etmiş olan kim varsa hepsini gözünü dahi kırpmadan vurmuştu. Hatta bu durum öyle bir hal almıştı ki örgüt, içindeki herkesten bir bir şüphe duymaya başlamıştı.

Tüm bunlar olurken Fatih’in aslında amcası olan Cemal’e yani Afran’a da Başkan tarafından yepyeni bir emir gelmişti. Cemal’e gelen yeni göreve göre Cemal’in bir an evvel her şeyi bırakıp kaçması gerekiyordu. Fakat Cemal bu görevi için ailesinden bile vazgeçmişti ve bu yüzden bu kez sadece kendisi için kaçmayı doğru bulmamıştı.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Yıldız da babasının yaşadığını ve hatta bir katil olduğunu öğrenmişti ve bu yüzden çok zor zamanlar geçiriyordu. Her ne kadar ne yapacağını bilemese de babasını bulma umuduyla yola çıkmıştı. Fakat bu hiç de kolay değildi.

Aynı zamanda Fatih ile ekibi de ateş altında kalmış olan Türkmenlere yardım etmek için hareket etmişti. Fakat bu mücadelede çok fazla desteğe ihtiyaç vardı. Eğer bu destek sağlanamazsa pek çok Türkmen, kadın ve çocuk hayatını kaybedecekti.