Gazete Vatan Logo

Gazi Üniversitesi ilkokul mezunu 26 işçi alacak!

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü, İŞKUR üzerinden daimî işçi alımı yapacağını duyurdu. 21 Ekim tarihli İŞKUR iş ilanlarında yayımlanan alıma göre rektörlük bünyesinde istihdam edilmek üzere 26 daimî işçi alınacak.

Gazi Üniversitesi ilkokul mezunu 26 işçi alacak!

Gazi Üniversitesi işçi alımı yapıyor. Üniversite tarafından yayımlanan ilana göre 26 daimî işçi alımı İŞKUR iş ilanları üzerinden yapılacak. Başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ya da internetten kolayca yapılabilecek.

TOPLAM 21 İŞÇİ!

Gazi Üniversitesi daimî işçi alımı ilanında, 2 sıhhi tesisatçı, 1 soğutma ısıtma sistemleri bakım onarımcısı, 1 mobilya döşeme işçisi, 1 alçı dekorasyoncu ve 21 hastane hizmetlisi olmak üzere toplam 26 daimî işçi istihdam edilecek.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Üniversite tarafından yayımlanan alım ilanına başvurular 21 Ekim'de başlayıp 25 Ekim'de son bulacaktır. Başvurular tamamlandıktan sonra kuralar 12 Kasım 2019 tarihinde saat 10:00’da Gazi Konser Salonunda noter huzurunda çekilecektir.

İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Başvurusunu yapmak isteyen adayların aşağıdaki belirtilen adımları uygulayayabilirler.

https://esube.iskur.gov.tr

Linke tıkladıktan sonra ve kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın. Karşısnıza iş arama sayfası çıktıktan sonra ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısma GAZİ ÜNİVERSİTESİ yazın ve ARA butonuna tıklayın.İş ilanları sayfasından başvuruda bulunmak istenilen ilan için takip kodu ile başvuru yapılacaktır.

Haberin Devamı

İŞKUR iş ilanı takip kodu sıhhi tesisatçı alımı için "00005221349", soğutma ısıtma sistemleri bakım onarımcısı alımı için "00005221379", mobilya döşeme işçisi alımı için "00005221615", alçı dekorasyoncu alımı için "00005221550" ve hastane hizmetlisi alımı için "00005221120" numaraları kullanılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Gazi Üniversitesi tarafından verilen ilana başvuru yapabilmek için en az ilkokul mezunu olmak gerekmektedir. İlkokul mezunu olmasının dışın her işin ayrı özel şartları da vardır.

Sıhhi tesisatçı alımı için,

Kalorifercilik veya Kazan sistemleri ile ilgili ustalık veya meslekli yeterlilik belgesine sahip olma, soğutma ısıtma sistemleri bakım onarımcısı alımı için Klima bakım ve onarımı ile ilgili ustalık veya meslekli yeterlilik belgesine sahip olma şartı gerekmektedir.

Haberin Devamı

Mobilya döşeme işçisi alımı için,

Mobilya döşemeciliği ile ilgili ustalık veya meslekli yeterlilik belgesine sahip olma, alçı dekorasyoncu alımı için İnşaat Teknolojisi veya Yapı Dekorasyonu ile ilgili ustalık veya meslekli yeterlilik belgesine sahip olma şartları vardır.

Soğutma ısıtma sistemleri bakım onarımcı işçisi için,

Klima bakım ve onarımı ile ilgili Ustalık veya Mesleki Yeterlilik belgesine sahip olmak. MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğunda 5/6/1986 tarihli ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu’na göre ustalık belgesi almış olanlar ile Millî Eğitim Bakanlığına bağlı meslekî ve teknik eğitim okullarından ve üniversitelerin meslekî ve teknik eğitim veren okul ve bölümlerinden mezun olup, diplomalarında veya ustalık belgelerinde belirtilen bölüm, alan ve dallarda çalıştırılanlar için meslekî yeterlilik belgesi şartı aranmamaktadır

Alçı dekorasyoncu işçisi alımı için,

Alçı Dekorasyoncu: İnşaat Teknolojisi veya Yapı Dekorasyonu ile ilgili Ustalık veya Mesleki Yeterlilik belgesine sahip olmak. MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğunda 5/6/1986 tarihli ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu’na göre ustalık belgesi almış olanlar ile Millî Eğitim Bakanlığına bağlı meslekî ve teknik eğitim okullarından ve üniversitelerin meslekî ve teknik eğitim veren okul ve bölümlerinden mezun olup, diplomalarında veya ustalık belgelerinde belirtilen bölüm, alan ve dallarda çalıştırılanlar için meslekî yeterlilik belgesi şartı aranmamaktadır.

Haberin Devamı