Gazete Vatan Logo

İşadamları Feshane Sinop Fuarında

Sinop Valiliği, Sinop Tanıtım Platformu ve TÜSİYAD’ın düzenlediği İl tanıtım günleri kapsamında Feshane, 11-14 Aralık tarihleri arasında Karadeniz’in gözbebeği Sinop’a ev sahipliği yapacak

12 Aralık Cuma saat 14.00’te resmi açılışının gerçekleştirileceği Sinop Tanıtım Günleri, sektörlerinde yükselen bir grafik çizen Sinop’un ünlü firmalarını Feshane Fuar’ında buluşturuyor.

Terlik sektörünün önde gelen firmalarından Gezer, kurumsal finansman ve kurumsal risk alanlarında danışmalık hizmeti veren Eskan Danışmanlık, elektrik ve inşaat sektörünün yükselen yıldızları Şahika Mühendislik ve Kaptan İnşaat, Avrupa’nın bir çok ülkesine kompakt sistem ithalat ve ihracatını yapan öncü firmalardan Özlider Holding, şemsiye sektörüne hızlı bir giriş yapan ve dünya devleriyle yarışan Özyıldırım Grup gibi Sinoplu ünlü kuruluşlarının da destek verip katıldığı Feshane fuarı 11 Aralık’tan itibaren 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

YELKENLİ KOTRALAR FESHANEDE

Türk ekonomisine katkı sağlayan Sinop’un ünlü iş adamları fuar aracılığı ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde Sinop tanıtımına katkı sağlıyorlar. Sinop Feshane fuarında devasa yelkenli kotralar özel tasarım standı olarak da dizay edilirken Feshane Fuar alanı adeta liman görüntüsüne bürünecek. Yöresel ve kültürel etkinlikler ile fuan alanı renkli görüntülere sahne olacak.

Haberin Devamı