Gazete Vatan Logo

İşadamının oğlu çıktı!

Bebek'te ünlü dizi oyuncusunu bıçakladı

ATV’de yayımlanan “Tozlu Yollar” dizisinde Burcu Kara ile başrolü paylaşan ünlü dizi yıldızı Pamir Pekin’i Bebek’te tartıştığı bir işadamının oğlu tarafından bıçaklandığı ortaya çıktı. 20 yaşındaki B.Ç. tutuklandı.

ATV’de yayımlanan “Tozlu Yollar” dizisinde Burcu Kara ile başrolü paylaşan ünlü dizi yıldızı Pamir Pekin, önceki gün karıştığı bir kavgada bıçaklandı. Beşiktaş Bebek’te önceki gece 23.00 sıralarında gerçekleşen olayda bir cafeden çıkan Pamir Pekin, yan bakma tartışması yüzünden bir grup gençle tartıştı. 33 yaşındaki oyuncu yaşanan arbede sırasında karnından bıçaklanarak yaralandı. Pekin’e saldıran gençler olay yerinden hızla kaçtı. Olay sırasında karnından bıçaklanan Pekin, çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla hemen yakındaki bir kliniğe kaldırıldı. Ancak bıçaklı saldırı sırasında bağırsaklarından ağır darbe alan Pekin’e kaldırıldığı klinikteki doktorlar gerekli müdahalenin yapılamayacağını söyleyince acilen Şişli Florence Nightingale Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Pekin’in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü ekipleri saldırıyı gerçekleştiren 18 yaşındaki lise öğrencisi B.Ç.’yi yakaladı. Ancak Bebek Parkı’nın önünde yaşanan olayın sebebinin yan bakma tartışması olduğu ortaya çıktı.

Laf atma tartışması

Olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ünlü oyuncuyu bıçaklayan 20 yaşındaki B.Ç’yi yakaladı. B.Ç’nin belirtildiği gibi tinerci olmadığı babasıyla beraber ticaret yaptığı, yanındaki diğer arkadaşlarının da üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi. Olay sırasında her iki tarafın da alkollü olduğu ve birbirlerine laf atınca tartışmanın büyüdüğü açıklandı.

Haberin Devamı