Gazete Vatan Logo

İş Sanat'tan üç harika gece

Levent'teki İş Kuleleri'nin altında bulunan İş Sanat, mart ayını sürprizlerle karşılıyor. İlki yarın gerçekleşecek etkinlikleri kaçırmayın

Bağlama ustası Arif Sağ'dan yeni şarkılar
Bağlamanın yaşayan en önemli ustalarından Arif Sağ, Anadolu Halk Müziği'nin orijinal ritim yapısı üzerine bir arşiv çalışması olarak nitelendirdiği yeni albümü "Davullar Çalınırken"i ilk kez yarın akşam 20.00'de İş Sanat'ta dinleyiciyle buluşturuyor. Bu özel konserde sanatçıya, bağlamada Erdal Erzincan, mey ve zurnada Erdal Tekin, kavalda Murat Toraman eşlik edecek. Biletler 15, 20, 25 YTL.

Ustalar ve gençler birarada
Piyanoda önceki neslin "harika çocukları", yeni neslin "harika çocukları"yla 8 Mart Salı akşamı 20:00'de İş Sanat sahnesinde buluşuyor. Verdikleri konserler ve yaptıkları kayıtlarla dünyanın sayılı piyanistleri arasına giren Hüseyin Sermet ve Gülsin Onay, yeni nesil piyanistler Muhiddin D. Demiriz, Emre Elivar, Toros Can, özgür Aydın, Mustafa Nuri Haybat ve İris Şentürker'le kimi zaman aynı piyanoda, kimi zaman karşılıklı piyanolarda çalmak ve bazen de onlarla teke tek karşılıklı kozlarını paylaşmak üzere biraraya geliyor. Konserin programında Rossini, Liszt, Ravel, Poulenc, Jolivet, Ligeti, Rachmaninov, Milhaud ve Bizet'nin eserleri yer alıyor.

Üç Diva'dan caz, blues şöleni
Blues müziğin üç divası Joan Faulkner, Cynthia Utterbach ve Joanne Bell muhteşem sesleri, sahne performansları ve virtüöz yetenekleriyle 5 Mart Cumartesi saat 20.00'de İş Sanat'ta İstanbullu müzikseverlere caz, gospel ve blues şöleni sunacaklar. Bessie Smith, Billy Holiday, Dinah Washington gibi kült şarkıcıların ve diğer siyah Amerikan müziğinin yıldızlarının anısına gerçekleşecek bu konserde blues, gospel ve caz'ın bütün renkleri İstanbul'a taşınacak.
İş Sanat: (0212) 316 10 83

Haberin Devamı