Gazete Vatan Logo

İş makinesi devrildi tren seferleri durdu

İzmit’te dün sabah 07.30 sıralarında demiryolunda iş makinesinin devrilmesi üzerine Ankara-İzmit arası tüm seferler iptal edildi.

İş makinesi devrildi tren seferleri durdu

Sakarya Arifiye Tren Garı’nda yüksek hızlı tren durdurulurken, yetkililer kaza üzerine seferlerin iptal olduğunu duyurunca çok sayıda yolcu trenden inerek beklemeye başladı. Yanlarında ve yakınlarıyla garda kalanlar, yetkililere gereken ilgiyi göstermedikleri için tepki gösterdi. Yaklaşık 2 saat garda bekleyen yolcular daha sonra otobüslerle gidecekleri yerlere gönderildi. Tren seferleri yaklaşık 5 saat sonra yapılabildi.

YHT Garı’nda tavan çöktü

Ankara’da Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı içerisinde tavandaki kaplama malzemelerinin bir bölümü çöktü, olayda yaralanan olmadı. Olay, Çankaya’nın Celal Bayar Bulvarı üzerinde bulunan YHT Garı içerisinde yaşandı. Garın birinci katında bulunan boş bir alanda, tavandaki kaplama malzemeler çöktü. Şans eseri kimsenin bulunmadığı alanda yaralanan olmazken, GAR içerisinde kısa süreli bir panik yaşandı. Olay sonrası GAR’a polis ekipleri sevk edildi. Çöken tavan kaplama malzemeleri, görevliler tarafından temizlendi.