Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

İş Hayatının Doğru Rotası

Siz de iş ve ticaret hayatının yeni merkezi Rota Office’teki yerinizi alın, geleceğin aranan isimlerinden birisi olun.

İş hayatına keyif katmak isteyenler, dingin göl manzarası eşliğinde, ferah mekanlarda hareketli bir yaşam sunan, iş ve ticaret hayatının yeni merkezi Rota Office ile, ilkler arasındaki yerlerini alacaklar.

Binlerce lüks yaşam alanıyla aynı bölgede konumlanan Rota Office, size ilk olmanın özel hissini yaşatacak.

Türkiye’nin en yeni tematik parkı “Tema Park”’la iç içe, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nin karşısında, TEM otoyolu yeni kavşak projesinin tam çıkışında bulunan yeni rotanız Rota Office’te, günün yoğun temposuna ayak uydurucak ve tüm ihtiyaçlarınıza cevap bulabileceksiniz.

Bünyesinde lüks oteller, birbirinden şık restoran ve cafeler bulunan, gösteri merkezi ve alışveriş merkezleriyle de alışılmışın dışına çıkan, yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçi gelmesi beklenen Tema Park’la iç içe olan Rota Office, daha hareketli bir iş hayatı sunuyor.

Trakya Bölgesi’nin en büyük devlet hastanesinin tam karşısında bulunan Rota Office, eczane, laboratuvar, klinik, görüntüleme merkezi, muayenehane gibi medikal alanlar için eşsiz bir iş ve yatırım fırsatı sunuyor.

Rota Office’in tam önüne bağlanacak TEM otoyolu yeni kavşak projesiyle, zaman kaybetmeden şehrin istediğiniz noktasına ulaşabilirsiniz.

İsterseniz işinizi “küçük ve sevimli” ofisinizde yapın; dilerseniz yoğun müşteri trafiğinizi ferah bir alanda, daha rahat yönetin! Yoksa evinizle işinizi birbirinden ayrımak istemiyor musunuz?

Birbirini tamamlayan “Kuzey ve Güney Rota”ları, 1+1, 2+1 ve entegre edilebilen açık ofis seçenekleriyle hayat tarzınızı iş yaşamınıza yansıtmanızı sağlıyor.

Rota Office’te toplantı yapmak, eğitim veya seminer vermek, iş hayatının keyifli bir parçası halini alacak. Günün yoğunluğunu unutturan kat bahçeleri ve spor merkezi ise, sizi günün koşturmacasından uzaklaştırmak için özel olarak tasarlandı.

Rota Office, sahip olduğu iş ve yatırım potansiyeliyle, şimdiden tüm serbest meslek ve iş yeri sahipleri ile geleceği gören siz yatırımcılar için akılcı ve prestijli bir seçimin kapısını aralıyor; kazançlı yatırımlar için en uygun imkanları sunuyor. Siz de geç kalmadan Rota Office’teki yerinizi alın ilkler arasında olmanın avantajını yakalayın.

Rota Office, iş hayatının doğru rotası!

Haberin Devamı