Gazete Vatan Logo

İş dünyasını sarsan ölüm!

İZMİR Aliağa İlçesi’ndeki ENKA Doğalgaz Termik Santrali’nin İdari İşler ve Personel Müdürü 62 yaşındaki Ömür Hakkı Altıner, Aliağa Devlet Hastanesi’ne giderken direksiyon başında kalp krizi geçirerek öldü. Otomobili park halindeki TIR’a çarparak duran Altıner’in yanındaki eşi Nazan Altıner de kazada yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

ENKA Doğalgaz Termik Santrali Aliağa İdari İşler ve Personel Müdürü Ömür Hakkı Altıner, bugün saat 03.00 sıralarında evinde rahatsızlandı. Sırtında bir ağrı hisseden Altıner, eşiyle birlikte Aliağa Devlet Hastanesi’ne gitmek üzere yola çıktı. Acil servise giriş yapmak üzereyken Altıner, kalp krizinden direksiyonun üzerine yığıldı. Ayağı gaz pedalına takılı kalan Altıner’in otomobili, park halindeki bir TIR’a çarptı. Kazanın ardından olay yerine gelen Aliağa Devlet Hastanesi Acil Servis doktorları Altıner’in kalp krizinden öldüğünü belirledi. Kaza nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana gelen yanındaki eşi Nazan Altıner ise Aliağa Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada ameliyata alınan Nazan Altıner’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Murat, Gamze ve Duygu isminde üç çocuk babası olan Ömür Altıner aynı zamanda Aliağa Fenerbahçeliler Derneği’nin kurucu üyelerinden olup, son iki dönemdir de başkan yardımcılığı görevini yürütmekteydi.

Haberin Devamı

Altıner’in cenazesi yarın öğlen Aliağa Merkez Camisi’nde kılınacak namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.