Gazete Vatan Logo

İş dünyası yasta!

Sarp Turanlıgil'in cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

İş dünyası yasta!

Tatil için gittiği Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma aracına bindirilirken kalp krizi geçirip, hayatını kaybeden 42 yaşındaki İşadamı Sarp Turanlıgil için Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına çok sayıda tanınmış isim katıldı.

Tatil için gittiği Bodrum'da bir beach clubda çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken kalp krizi geçiren ve yaşamını yitiren iş adamı Sarp Turanlıgil’in cenaze töreni bugün Teşvikeyi Camii'nde düzenlendi.




Turanlıgil’in tek çocuğu olan oğlu Tayfun Turanlıgil, taziyeleri annesi Burcu Turanlıgil ile birlikte kabul etti. Sarp Turanlıgil’in acılı annesi Rubap Turanlıgil taziyeleri tekerlekli sandalyesinde kabul etmek zorunda kaldı. Turanlıgil’in cenaze törenine iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Cem ve Ümit Boyner çifti cenazeye birlikte geldi.

ÜMİT BOYNER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Mustafa Koç da Boyner çiftiyle birlikte aileye taziyede bulundu. Cenaze töreni öncesi tabutun yakınına kadar giden Ümit Boyner, gözyaşlarına boğuldu. Uzun süre gözyaşı döken Ümit Boyner’i eşi Cem Boyner teselli etti. Boyner çifti yanlarına Mustafa Koç’u alarak caminin gölge bir köşesinde törenin başlamasını bekledi.

Turanlıgil’in cenaze törenine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı. Turanlıgil’i bizzat tanıdığını söyleyen Sarıgül, kaybından büyük üzüntü duyduğunu belirtti. İşadamı Turanlıgil’in tabutu oğlu Tayfun’un omuzlarında cenaze aracına taşındı. Törenin ardından Turanlıgil’in cenazesi toprağa verilmek üzere Ulus Mezarlığı’na götürüldü.

Haberin Devamı