Gazete Vatan Logo

İş dünyası Nil manzaralı Beymen'i açmak için Kahire'ye çıkarma yaptı

Beymen'in, Mısır'ın başkenti Kahire'deki 6 bin 500 metrekarelik mağazasının açılışı için Cem Boyner THY'den özel uçak kiraladı. İş dünyasından pek çok önemli isim de Boyner'in bu önemli gününe tanıklık etmek için Kahire'ye akın etti

Boyner Holding bünyesindeki Altınyıldız Grubu'nun Suudi Arabistanlı Prens El Velid Bin Tallal ile yaklaşık 6 milyon dolarlık ortak yatırımı Kahire Nil Beymen, bugün kapılarım açıyor. Nil Nehri kıyısındaki Four Seasons Oteli'nin içinde yer alacak 6 bin 500 metrekarelik dev mağazanın açılışı için Cem Boyner dün sabah THY'den özel olarak kiralanan Boeing 737-800 tipi Zonguldak uçağı ile Kahire'ye adeta çıkarma yaptı.

Boynerler'i bu önemli gününde iş dünyasının tanınmış isimleri de yalnız bırakmadı. Sedat Aloğlu ve eşi Yasemin Aloğlu, Osman ve eşi Serra Merzeci, Osman Çarmıklı, Cem Duna, Ethem Sancak, Caroline Koç, Jeff Hakko, Rana Pirinçcioğlu, Nükhet Mutlu, Atil Kutoğlu, Metin ve Zeynep Fadıllıoğlu gibi Boyner Ailesi'nin yakın dosu olan işadamları ve gazetecilerden oluşan büyük bir kafile de aynı uçakla Kahire'ye uçtu.

200 personele sekiz hafta eğitim verildi
* Açıldıktan sonra ilk yıl 21 milyon dolarlık ciro yapmayı hedefleyen Nil Beymen'in beş yıl sonunda 40 milyon dolarlık ciro rakamına ulaşan bir mağaza olması hedefleniyor.

* Cem Boyner'e göre Mısır'da Nil Beymen'in müşterisi olma potansiyeline sahip 500 bin kişi var.

* Nil Beymen, Nil Nehri'nin kıyısına kurulan Four Seasons Oteli içinde 6 bin 500 metrekarelik alana sahip.

* Mağazada Arap ülkelerinden gelen prens ve prenseslere yönelik de özel hizmet verilecek. Bu nedenle mağaza içinde iki özel oda dizayn edildi.

* 15.7 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek Beymen Mağazası'nda 200 kişi çalışacak. Müşteriye yaklaşımın çok önemli olduğunu söyleyen Cem Boyner, Türkiye'den giden özel bir ekibin personele haftalarca eğitim verdiğini belirtti.

* Nil Beymen'in ortaklarından Prens El Velid bin Tallal, aynı zamanda Citigroup, Apple ve Disneyland gibi dev şirketlerin de hisselerinin yüzde 10'a ulaşan bölümünü elinde bulunduruyor.

Haberin Devamı