Gazete Vatan Logo

İş Bankasından Xbox One kullanıcılarına büyük sürpriz

İş Bankası, Microsoft'un oyun ve eğlenceyi bir araya getiren Xbox One oyun konsoluna özel geliştirilen bankacılık uygulamasını kullanıcıların hizmetine sundu.

İş Bankasından Xbox One kullanıcılarına büyük sürpriz

Dünyada ilk bankacılık uygulaması olarak Xbox One’a eklenen İş Bankası uygulaması ile kullanıcılar Bireysel İnternet Şubesini kullanarak bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyor, İş Bankası’na özel güncel ekonomi bültenini, demo ve reklam videolarını izleyebiliyor, kolayca kredi hesaplayıp güncel finans verilerine her an ulaşabiliyor.

Kullanıcılar Xbox One’ın uygulama dükkânından İş Bankası uygulamasını yükleyerek kullanmaya başlayabilecek. Tasarımındaki sadelik ve kolay kullanımla dikkat çeken uygulamada kullanıcılar ayrıca Xbox One’ın kinect özelliği sayesinde uygulama üzerinde ses ya da el hareketleriyle menüler arasında geçiş yapabilecek.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran; “Dünyada ve Türkiye’de ilklerin öncüsü olma vizyonumuzla yeni bir sayfa daha açıyoruz. İş Bankası olarak Microsoft’un oyun ve eğlence platformu Xbox One’da yer alan dünyadaki ilk banka olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uygulamanın hayata geçirilme sürecinde Microsoft Türkiye ekibi ve teknoloji iştirakimiz SoftTech ile yakın işbirliği içinde çalıştık” dedi.

Haberin Devamı

Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen ise şunları söyledi, “Microsoft teknolojileri ile iletişimden eğlenceye sevdiğiniz, değer verdiğiniz herkese ve her şeye daha yakınsınız. Microsoft’un yeni nesil oyun ve eğlence platformu Xbox One da bu anlayışımızın somut bir göstergesi olarak, 5 Eylül’de 28 ülkeyle aynı anda Türkiye’de satışa sunuldu. Bugün Microsoft Türkiye olarak, teknolojinin gücünü Türk finans sektörünün güçlü kurumu İş Bankası ile buluşturarak, oyun konsolu pazarında bir ilke imza atıyoruz. Artık kullanıcılar son teknoloji ile tasarlanmış oyunları deneyimlerken, onlara katma değer sağlayacak fırsatlardan faydalanabilecek ve uçtan uca teknolojinin nimetlerinden yaralanabilecekler. İş Bankası ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinin yerelden global platformlara uzanan bir başarı hikayesi olacağına inanıyoruz.”



KAYNAK : Teknolojioku.com - İş Bankasından Xbox One kullanıcılarına büyük sürpriz

Turkcell Teknoloji Zirvesi 2 günde 12 bin kişiyi ağırlayacak