Gazete Vatan Logo

İrem Sak kimdir?

İrem Sak kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Güzel ve başarılı oyuncu ve tiyatrocu İrem Sak'ın hayatına dair bilgileri derledik. İşte Erkan Petekkaya ile ilgili açıklamasıyla gündemden düşmeyen İrem Sak hakkındaki her şey...

İrem Sak kimdir?

Güzelliğiyle büyüleyen İrem Sak'ın merak edilen hayatını haberimizde derledik. Erkan Petekkaya ile ilgili yaptığı açıklamayla da dikkat çeken İrem Sak ile ilgili güncel detaylar haberimizde yer alıyor.

İREM SAK'TAN ERKAN PETEKKAYA AÇIKLAMASI

Makyaj videoları milyonlar kez izlenen fenomen Youtuber Danla Bilic'in YouTube kanalına konuk olan İrem, Danla Bilic'in "Evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek ile mi evlenirsin Erkan Petekkaya ile mi evlenirsin?" sorusuna, "Erkan Petekkaya asla, asla asla, onun karşısında kim olursa ona tamam" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerinin ardından sosyal medyada çok konuşulan oyuncu, "Hep komediden oluyor bunlar, şakalaşıyorduk, onu düşünmedim. Tanışmıyoruz bile" şeklinde konuştu.

İREM SAK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

İREM SAK KİMDİR?

İrem Sak, 9 Şubat 1986’da Sivas’ta dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Sivas’tan İstanbul’a taşınan Sak, burada İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 2008 senesinde Beşiktaş Kültür Merkezi’nde gösterime giren Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı ve çeşitli firmaların reklam yüzü oldu. 2010 yılında Şen Yuva adlı dizi ile dizi hayatına başladı. Gülse Birsel’in Yalan Dünya adlı dizisindeki pavyon şarkıcısı Tülay rolü ile büyük bir çıkış yaptı ve geniş kitlelerce tanındı. 2015 yılında Dedemin Fişi adlı sinema filminde yer aldı. 2016’da ise yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı, Murat Boz ve Yasemin Allen ile başrolleri paylaştığı romantik komedi yapım Dönerse Senindir’de rol aldı.

Haberin Devamı