Gazete Vatan Logo
Magazin İrem Derici gözyaşlarına boğuldu!

İrem Derici gözyaşlarına boğuldu!

İrem Derici 7. Büyük Ankara Festivali’nde verdiği konserde zor anlar yaşadı. Harun Kolçak’ın ‘Gir Kanıma’ şarkısını seslendiren İrem Derici, sahnede gözyaşlarına boğuldu. İşte İrem Derici'nin o anları

İrem Derici gözyaşlarına boğuldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 7. Büyük Ankara Festivali’nde sahne alan İrem Derici, geçen günlerde hayatını kaybeden Harun Kolçak’ın ‘Gir Kanıma’ şarkısını seslendirdi.

Çocukluk hayranı olduğu Harun Kolçak’ın kendisi için çok büyük bir sanatçı olduğunu belirten İrem Derici, gözyaşlarına hakim olamadı.

İrem Derici, düet yapıp, klip çektiği Harun Kolçak'ın ölüm haberinin ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşıma şu notu düşmüştü:

''Ben nasıl nefes alayım şimdi? benim çocukluk hayalimi gerçekleştiren adam nereye gitti????!!!! Bekle beni orada çünkü kaçınılmaz son. Geleceğim yanına. Ciğerim yanıyor, göğüs kafesimde filler tepişiyor, hey gidi Harun hey! İyi ol gittiğin yerde. Cennetlik adam. Söküp neremi parçalayacağımı bilemiyorum şu an. Seni çok seviyorum büyük müzisyen, Abi, arkadaş! Soldum bittim benim canım delim, bekle beni...''

Ancak İrem Derici Harun Kolçak'ın cenazesine gitmedi. Sadece çelenk gönderdi.

Çok duygusal dönemlerden geçtiğini ifade eden İrem Derici, son dönemde magazin basınında geniş yer bulan sağlık durumuna da değindi. Yoğun tempoda devam eden konser programı nedeniyle yorgun düştüğünü belirten sanatçı, “15 günlük sağlık raporum olmasına rağmen bugün sahnedeyim. Bu işi çok seviyorum o yüzden sevenlerimden kopamıyorum” dedi.

Haberin Devamı

İrem Derici, sunuculuğunu üstlendiği televizyon programını da sağlık problemleri nedeniyle sonlandırdığını ifade etti.

'BU ADAM ÖLENE KADAR BENİM KARDEŞİM'

Festivalde aynı gün sahne alan Mustafa Ceceli ile düet yapan İrem Derici, izleyenlere muhteşem bir konser verdi. ‘Kıymetlim’ isimli şarkıyı birlikte seslendiren ikiliden Derici, Ceceli ile ilgili şunları söyledi: “Aynı karından çıkmasak da aynı karında büyümesek de bu adam ölene kadar benim abimdir. Hayattaki en büyük isteğim inşallah bir gün benim de onun gibi bir oğlum olur.”

‘Kıymetlim’ şarkısının yılın düeti olacağını ifade eden Mustafa Ceceli, “Bu şarkı sene sonu geldiğinde tahmin ediyoruz ki bütün ödülleri toplayacaktır. Ayrıca 'Kıymetlim’i bugün Ankara’da ilk kez sahnede canlı olarak birlikte söyledik” dedi. Ceceli, konser sırasında da sık sık elektronik klavye eşliğinde hayranlarını coşturdu. “Apaçiysek suçumuz ne?” diyen sanatçı, bir dönem oldukça meşhur olan ‘apaçi müziği’ ile sahnede dans etti.

Haberin Devamı