Gazete Vatan Logo
Magazin İrem Derici'den yüzüklü paylaşım!

İrem Derici'den yüzüklü paylaşım!

Popçu İrem Derici, konserlerde birlikte sahne aldığı dansçısı Ataberk Özdene ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri olay olan çift aşklarını gizlemeden yaşıyor.

İrem Derici'den yüzüklü paylaşım!

YouTuber Gökçe Yıldırım, eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin kendisini birlikte çalıştığı İrem Derici ile aldattığını iddia etmiş, ortalık bir anda karışmıştı.

Bunun üzerine Ataberk Özdene ilişkilerinin daha önce bittiğini açıklamıştı. Aşıklar ilişkilerini gizlemeden yaşıyor, sosyal medyada da bol bol paylaşım yapıyorlar. İrem Derici kendisine gelen eleştirilerden sıkılmış olacak ki Instagram hesabından manidar bir paylaşım yaptı.

"3'ER 5'ER GELİN"

Söz yüzüklü paylaşım yapan popçunun bu hareketi akıllara 'Evleniyorlar mı?' sorusunu getirdi. Köpeğinin fotoğrafını, "Çünkü insanların yüksek bir yüzdesi leş festivali oğlum. İki güzel fotoğrafını paylaşırız, olan senin marshmallow kalbine, zeytin gözüne olur. Teker teker gelmeyin, 3'er 5'er gelin. Tek tek uğraşmak çok sıkıcı' açıklamasıyla paylaşan İrem Derici adeta kendisini eleştirenlere de meydan okudu. Fotoğrafta aynı yüzüğü işaret parmağına takan bir erkek yanında oturuyor.,

İrem Derici “İstediğim kişiyi kendime 10 günde aşık ederim. Kafaya takmam yeterli. Hayatım proje. Hep savaşıp kazandım” demişti.

Haberin Devamı

(Posta)