Gazete Vatan Logo
Magazin İrem Derici: Ben yük gemisi değilim!

İrem Derici: Ben yük gemisi değilim!

İrem Derici'den yine çok konuşulacak sözler. 'Ben yük gemisi değilim!' diyen Derici, arkadaşlarına net mesaj verdi...

İrem Derici: Ben yük gemisi değilim!

Şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün Çorum AHL Park’ta sahne aldı. Çorumluların büyük ilgi gösterdiği konserde izdiham yaşandı. Konser boyunca neşeli olan sanatçı üstün sahne performansıyla kendisini izlemeye gelenleri coşturdu.

Özel davul şov ile sahnede halay çeken İrem Derici, şarkı aralarında da seyircilerle sohbet etti. Konserde kendi albümü dışından sevilen şarkılara da yer veren Derici, yoğun ilgi karşısında kedisini Çorumlu gibi hissettiğini söyledi.

Organizasyonunu Farkındalık Stüdyosu’nun üstlendiği konserde 1,5 saat sahnede kalan Derici, AHL Park AVM’nin düzenlediği çekilişin talihlilerini belirleyerek 5 kişiyi birbirinden lüks araba sahibi yaptı. Çekilişi kazanan talihlilere anahtarlarını AVM Müdürü cihangir Özdemir'le birlikte verdi.

Konser öncesi bir araya geldiği basın mensuplarına çok konuşulacak açıklamalar yapan Derici, “İlk kez Çorum’a geliyorum. Bir şey yemediğim için leblebi de almadım. Arkadaşlarımdan da hiçbir konsere giderken sipariş listesi kabul etmiyorum. İsteyen gider kendi alır, ben yük gemisi değilim” dedi.

Haberin Devamı

Konserlerden arta kalan zamanlarında neler yaptığını anlatan ünlü popçu, "Kitap okurum, müzik dinlerim, sinemaya giderim, kişisel gelişime sarmış durumdayım. Günde 2 saat uyuyorum. Mis gibi de özel hayatım var” diye konuştu. Derici, “Televizyonda seyrettiğiniz diziler var mı?” sorusuna, “Televizyon yok hayatımda” yanıtını verdi.