Gazete Vatan Logo
Magazin İrem Derici 18 günde 4 kilo aldı!

İrem Derici 18 günde 4 kilo aldı!

Berkay'ın Harbiye'deki konserine konuk sanatçı olarak katılan İrem Derici, 18 günde 4 kilo aldığını belirterek "Yaşadıklarımdan ders çıkardım" dedi.

İrem Derici 18 günde 4 kilo aldı!

Aşırı kilo kaybı kaynaklı sağlık sorunları nedeniyle geçen ay hastaneye kaldırılan İrem Derici, sahnelere döndü. Ünlü şarkıcı, önceki gün Berkay'ın Harbiye'deki konserine konuk sanatçı olarak katıldı. Berkay, şarkı söylediği sırada İrem Derici'yi kucaklayıp havaya kaldırdı. O anlarda Harbiye Açıkhava Sahnesi alkışlarla çınladı.

"HASTANE SÜRECİNDE 4 KİLO ALDIM"

Konser sonrası soruları yanıtlayan İrem Derici, zor günleri geride bıraktığını söyledi: "Tedavim devam ediyor. İlaç tedavisi görüyorum. 1 ay daha ilaç kullanacağım. Hastane sürecinde 4 kilo aldım. Geri kalan 4 kiloyu da bana Berkay ve eşi aldıracak."

"OLANLARDAN DERS ÇIKARDIM"

İrem Derici, bundan böyle kendisine çok daha iyi bakacağını da sözlerine ekledi: "Bundan sonra uykuma, yediğime ve içtiğime çok dikkat edeceğim. Benim işim şarkı söylemek. 'Eğer Allah'ın bana verdiği bu sesi kaybedersem kendimi asla affetmem' dedim kendime. Yaşadıklarımdan bu dersi çıkardım."