Gazete Vatan Logo

İran Gayrimenkul Fuarı Mayıs'ta

IREXPO, 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

IREXPO(www.irexpo.net), 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında yılda 9 farklı ülkede 30’un üzerinde uluslararası fuar gerçekleştiren Elanexpo’nun organizasyonu ile İran/Tebriz’de gerçekleşecektir. Fuarın Türkiye çalışmalarını ise her yıl farklı sektörlerde pek çok firmanın uluslararası katılımını organize eden Atılım Fuarcılık yürütecektir.

Tebriz’in tek fuar merkezi olan Tebriz Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan organizasyon Güney Azerbaycan(İran Azerbaycanı) bölgesinin tek sektörel fuar organizasyonudur.

Elanexpo ayrıca 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının yer aldığı ve Bakü’de gerçekleşen RECEXPO,(www.rec-expo.net) Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın da organizasyonunu başarıyla gerçekleştirmiştir.

İran Halkı’nın Konut Seçiminde Türkiye 2. Sırada Yer Alıyor..

İranlılar için gayrimenkul alımı geleneksel bir alışkanlık durumundadır, gelirlerinin yaklaşık %40’ını gayrimenkul yatırımı için kullanıyorlar. En çok tercih ettikleri 2. ülke ise Türkiye. Özellikle İstanbul, Akdeniz ve Ege sahillerine ilgi gösteriyorlar. Bir diğer önemli husus ise Türkiye’ye yatırım yapan İranlıların tekrar yatırım yapmaya istekli ve meyilli olmaları.

Haberin Devamı

İran’dan Türkiye’ye Yılda 1.5 Milyon Turist Geliyor..

İran halkı çok fazla Türk dizisi izlemekte, Türk kanallarını iyi takip etmekteler. Dolayısıyla marka değeri olan ürün ve hizmetleri iyi biliyorlar. Yine Türkiye’deki AVM’lerin en ciddi müşterileri İranlılar. Ve yılda Türkiye’ye İran’dan 1.5 milyon turist gelmekte. Böylece ülkemizdeki yatırım fırsatlarını fark etmektedirler.

İran’ın Batı Kapısı Tebriz..

Zengin tarihi, kentsel yapısı ve dev sanayi tesisleri ile Tebriz, İran’ın siyasi kutbu ve stratejik bölgesidir. Tebriz, İran’ın modern hayata geçen ilk şehridir. Tebrizli işadamları büyük oranda Tahran pazarına hâkim, girişimci ve faal bir zümreden oluşmaktadır.

Bu avantajlı pazardaki tek fuar organizasyonu olan IREXPO, projelerin doğru alıcılarla buluşmasına olanak sağlayacak yegane bir platform yaratacak, proje sahiplerine önemli fırsatlar sunacaktır.

Haberin Devamı

IREXPO 2016

IRAN ULUSLARARASI GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUARI

19-21 MAYIS 2016

TEBRİZ ULUSLARARASI FUAR ALANI

TEBRİZ/İRAN