Gazete Vatan Logo

İptal haberleri peş peşe geldi

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla bütün yurtta ve dış temsilciliklerde bir günlük ulusal yas ilan edilmesinin ardından, bir çok etkinlikten peş peşe iptal haberleri geldi.

İptal haberleri peş peşe geldi

MALKARA’DA EĞLENCE PROGRAMLARI İPTAL

Malkara Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “29 Haziran 2016 Çarşamba akşamı saat 21.30’da 100. Yıl Parkı’nda gerçekleştirilmesi planlanan Malkara Belediyesi Ramazan eğlence programı da, yapılan hain saldırının ardından iptal edilmiştir. Bu üzücü olayın acısını yürekten yaşıyoruz. Terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, milletimize sabır ve yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz” denildi.

UĞUR IŞILAK KONSERİ İPTAL

Tokat’ta yapılması planlanan Uğur Işılak konseri, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. Tokat Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Geleneksel 3. Ramazan İhya Geceleri kapsamında Cumartesi günü yapılması planlanan Uğur Işılak konseri İstanbul’da 41 kişinin hayatını kaybettiği, 239 kişinin de yaralandığı terör saldırısı nedeni ile iptal edildi.
Tokat Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada konserin yaşanan menfur saldırı nedeni ile iptal edildiği belirtilerek hayatını kaybedenlere başsağlığı dilendi.
AĞRI’DA KONSER İPTAL EDİLDİ
Ağrı Valiliği, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı nedeniye Ömer Karaoğlu konseri iptal ettiğini bildirdi.
Ağrı Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada,”Valiliğimizce Ramazan etkinlikleri meydanında bu gün düzenlenmesi planlanan Ömer Karaoğlu konseri, İstanbul ilimizde gerçekleşen menfur saldırı sebebi ile iptal edilmiştir”denildi.
BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN ETKİNLİKLERİNİ İPTAL ETTİ
İstanbul'daki terörün acısını paylaşan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Sokağı çerçevesindeki etkinlikler ile Ramazan TIR'ı programını iptal etti.
Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı içerisinde bu akşam teravih namazı öncesi çocuklara yönelik tiyatro, teravih namazı sonrası ise Mehmet Kemiksiz'in katılımıyla ilahi dinletisi yapılacaktı. Ramazan TIR'ı ise tüm etkinlikleriyle birlikte Yemliha kasabasında olacaktı. İstanbul'daki hain terör saldırısı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan tüm bu etkinliklerin tamamı iptal edildi.
MALTEPE BELEDİYESİ ETKİNLİKLERİ İPTAL ETTİ
Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısı sonrası Maltepe Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen tüm programları iptal etti.
Maltepe Belediyesi, Atatürk Havalimanı’nda yaşanan ve 41 kişinin hayatını kaybettiği, 239 kişinin de yaralandığı hain terör saldırısı sonrası, düzenlediği tüm etkinlikleri iptal ettiğini duyurdu. Alınan milli yas kararı sonrasında, belediye binasında bayraklar yarıya indirildi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın talimatıyla, Organik Pazar alanında ve mahalle iftarlarında düzenlenecek tüm çocuk oyunları ve konser etkinlikleri ile film gösterimlerinin yapılmaması yönünde karar alınırken, etkinlikler kapsamında sadece Ramazan sohbetleri ve iftar programları gerçekleştirilecek.
“SÜLEYMANPAŞA USTALARI AĞIRLIYOR” KONSERİ İPTAL EDİLDİ
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından “Süleymanpaşa Ustaları Ağırlıyor” adı altında düzenlenen konserlerin beşinci gününde Suat Suna, Kayahan Şarkıları ile Süleymanpaşalıların karşısına çıkarken konser İstanbul’da yaşanan terör saldırısından dolayı erken sona erdirildi.
Suat Suna’nın Kayahan’ın “O Lelli, Bir Aşk Hikayesi, Bir Garip Serçe, Yemin Ettim, Esmer Günler, Mor Menekşe, La Fa La Sol, Odalarda Işıksızım, Seni Seviyorum” eserlerini seslendirdiği konserde saldırı bilgisinin gelmesinin ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat sahneye çıkarak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı