Gazete Vatan Logo

iPhone sahiplerine çok kritik uyarı!

Apple, Haziran ayında düzenlediği Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı, WWDC'de tanıttığı iOS 8'in üzerinde uzun zamandır çalışmalarını sürdürüyor.

iPhone 4S ve iPad 2 de dahil olmak üzere tüm yeni nesil iOS cihazlara gelen iOS 8 güncellemesi, en eski sayılan iPhone 4S ve iPad 2 modellerini, performans açısından bir hayli etkilemişti. Bunun üzerine 17 Kasım tarihinde iOS 8.1.1'i yayınlayan Apple, iPhone 4S ve iPad 2 kullanıcılarının sorunlarına bir nebze de olsa çözüm getirmişti.

Bugün yayınlanan iOS 8.1.2 güncellemesi ise daha önce yayınlanan iOS 8.1.1 gibi özel bir konu üzerine yoğunlaşmıyor, bunun yerine diğer küçük boyutlu, ara, güncellemler gibi hata düzeltmeleri içeren güncelleme Over-The-Air olarak indirilebilir ve yüklenebilir durumda.

Zil Seslerinde Sorun Olabilir

iOS 8'e yönelik hata düzeltmeleri ve performans artışı sununa iOS 8.1.2 güncellemesinin içeriğinde, bu güncellemenin ardından iTunes Store üzerinden satın alınan zil seslerinin aygıtınızdan silinebileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

iOS 8.1.2 Nasıl Yüklenir?

iOS cihazınızdan Ayarlar- Genel - Yazılım Güncelleme menüsünü takip ederek yükleyebileceğiniz iOS 8.1.2'yi ayrıca bilgisayarınızdan iTunes ile de yükleyebiilirsiniz. (ShiftDelete.Net)