Gazete Vatan Logo

iPhone'da Andriod sistemi çalıştırmak!

iPhone kullanan ama aynı zamanda Android bir işletim sistemine sahip olmak isteyen akıllı telefon kullanıcıları bu haber sizler için.

iPhone'da Andriod sistemi çalıştırmak!

iPhone’da Android çalıştırmayı başaran Nick Lee isimli geliştirici bir ilke imza attı. Bir kılıf sayesinde iPhone’u Android’de dönüştürmek artık mümkün. iOS kullanıcısı olmanıza rağmen Android işletim sistemini çalıştırmanız bu kılıf sayesinde artık çok basit. iPhone’larda Android sisteminin çalışmasına yarayan kılıfı Nick Lee 3D yazıcı ile bastırmış. Lee, bu kılıfı birçok kez denemenin ardından eksiksiz şekilde çalıştığının altını çiziyor.

IPHONE LIGHTING GİRİŞİYLE UYUMLU

iPhone lighting girişiyle uyumlu kılıf üreten Lee, 3D yazıcı ile kılıfı bastırmış. Lee tüm donanımların eksiksiz çalıştığını ancak biraz yavaş olduğunu belirtti.

TENDIGI İLE IPHONE'U ANDROİD'E DÖNÜŞTÜRMEK MÜMKÜN

Tendigi uygulamasıyla iOs kullanıcılarıda yani; iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 5, iPhone 5s kullanıcıları telefonlarını Android sistemine çevirebilecek. Geliştirici Nick Lee’nin hazırladığı video da iPhone’u nasıl Android’e çevirdiğini izleyeceksiniz. İşte o video: