Gazete Vatan Logo

iPhone 8 için kötü haber!

Üretimde yaşanabilecek teknik sorunlar iPhone 8'in geleneksel Eylül çıkış tarihini ıskalamasına sebep olabilir!

iPhone 8 için kötü haber!

iPhone 8 hakkında yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor. Bu yılın en çok beklenen telefonlarından biri olan iPhone 8 ile ilgili iki farklı sızıntı haberi geldi.

iPhone 8'in tasarımı göründü!

Apple'ın onuncu yılında kullanıcılarına sunacağı yeni amiral gemisi hakkında yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Fabrika çalışını tarafından çizilen bir taslağa göre, iPhone 8'in tasarımı ile ilgili fikir sahibi olmaktayız.

Eskiz halindeki çizimleri Twitter üzerinden paylaşan fabrika çalışanı, iPhone 8 ile home tuşunun kalkacağını iddia ediyor. Yeni telefon ile birlikte home tuşunu, sanal tuş adı altında ekranın altına gömmeyi düşünen Apple, bu yıl farklı bir iPhone modeli ile karşımıza çıkacak.

Eskiz çizimlerinde gördüğümüz diğer detaylara bakacak olursak, iPhone 8'de dikey şekilde konumlandırılmış çift arka kamera bulunuyor.

Telefonun ön tarafına baktığımızda ise, bizi çift facetime kamera karşılıyor. iPhone 8 ile beraber iris tarayıcı sensörünü veya 3D kamera özelliğini kullanıcılara sunmayı planlayan Apple, çift ön kamera ile beraber bunları düşünüyor olabilir.
iPhone 8'in prototip çizimi de sızdırıldı!
Fabrika çalışanının yapmış olduğu eskiz çizimleri ile beraber yapılan bir diğer sızıntı ise @VenyaGeskin1 tarafından geldi.
Hatırlayacağınız üzere Benjamin Geskin, Samsung Galaxy S8'in tasarımı sızdırarak gündem konusu olmuştu.
Şimdi ise iPhone 8'in tasarımını sızdıran kullanıcı, Apple'ın yeni amiral gemisi ile ilgili önemli detayları gün yüzüne çıkardı.
Henüz yapılan iki sızıntı hakkında şirket yetkilileri, resmi bir açıklama bulunmadı.
Fakat sağlam kaynaklardan gelen bu sızıntıları göz önünde bulunduracak olursak, ilerleyen günlerde yapılan açıklamalar ile birlikte doğrulanacak olan iPhone 8'in tasarımının aşağı yukarı,görüntülerdeki gibi olacağı tahmin ediliyor.
Kaynak: ShiftDelete

Haberin Devamı