Gazete Vatan Logo

Iphone 7s'te RAM süprizi!

Apple'ın, yıl sonuna doğru satışa sunacağı iPhone modellerinde kaç GB RAM kullanacağı ortaya çıktı!

Iphone 7s'te RAM süprizi!

Apple'ın Eylül ayında iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modellerinin yanında 10. yıla özel iPhone Edition modelini de tanıtması bekleniyor. Yeni iPhone'ların tanıtım tarihine daha aylar olmasına rağmen, teknik özellikleri hakkında bilgiler gelmeye şimdiden başladı.

Cowen ve Şirket analisti Timothy Arcuri, Apple'ın 2017'de piyasaya süreceği üç yeni iPhone modelinde 3 GB RAM'e yer vereceğini söyledi.

Söylentilere göre; iPhone 7s 5.5 inç ve iPhone 7s Plus 5.7 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak. Çerçeveyi nihayetinde inceltecek olan Apple, ekran boyutlarının büyütecek ancak kasa büyüklüğü aynı kalacak. Ayrıca bu modeller 32 GB, 128 GB ve 256 GB dahili depolama birimi ile gelecek.

10. yıla özel olarak üretilecek olan iPhone Edition ise 5.8 inç büyüklüğünde olabilir. Bu modelin baz modeli 64 GB olacak ve 128 GB atlanarak direkt tepe model 256 GB dahili depolama birimi ile gelecek.

İddia edilen 5.8 inç büyüklüğündeki iPhone Edition'da ikili pil paketi adı verilen yeni bir batarya sisteminin olacağı söyleniyor. Pil ömrünü uzatacak olan bu teknoloji hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.
Son olarak KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'nun üç yeni iPhone'unun yine Lightning konektörü ile geleceğini ancak daha hızlı şarj olma süresi sunmak için Lightning'in diğer ucunun USB Type-C olacağını söylüyor.

Haberin Devamı