Gazete Vatan Logo

iPhone 7 Pro Apple Pencil desteği ile mi gelecek?

Apple iPhone 7 Pro ile ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. iPhone 7 Pro Apple Pencil desteği ile geleceği söylentileri yayıldı. Peki iPhone 7 Pro ne zaman piyasaya sunulacak?

iPhone 7 Pro Apple Pencil desteği ile mi gelecek?

Apple iPhone modeliyle ilgili yeni bir söylenti gündemde dolaşıyor. Yılbaşında 10. yılını kutlayacak olan Apple'ın iPho 7 Pro isimli modelini piyasaya sunacağı ve Apple Pencil desteği ile geleceği iddiaları ortaya atıldı. İşte Apple'ın yeni iPhone modeli ile ilgili söylenenler...

Apple, 10. yıl dönümünü sebebiyle özel bir ürün sunacak. Apple yeni yıl için yeni bir model çıkaracak ve bu modelde ilk defa Apple Pencil desteği sunulacak.Markadan herhangi bir bilgi verilmezken, ortalıkta dolaşan bazı iddialar, kullanıcıların oldukça heyecanlanmasına neden oldu. Apple’ın yeni akıllı telefonunda pek çok özelliğin bulunduğu da söylentiler arasında yerini alıyor. Akıllı telefonun iPhone 7 Pro adının alacağı ve bu cihazda Apple Pencil özelliğine yer verileceği öğrenildi. Ayrıca modelin rengi, fiyatı ve teknik özellikleri de veriliyor. Özel bir seri olarak hazırlanacak bu akıllı telefonun 10. yıla özel olacağı ve bu sebepten ötürü de böyle bir özelliğin olacağı iddialar arasında yerini aldı.