Gazete Vatan Logo
Magazin İphone 7 ne zaman çıkacak?

İphone 7 ne zaman çıkacak?

Dünya çapında en fazla kullanılan akıllı telefonlar listesinde başı çeken İphone'un yeni nesli İphone 7 ne zaman piyasaya sürülecek? Apple fanları tarafından büyük bir merakla beklenen İphone 7'nin özellikleri neler olacak? İşte ayrıntılar...

İphone 7 ne zaman çıkacak?

Apple her çıkarttığı ürünle olay olmayı başarıyor. Özellikle İphone konusunda dünya çapında büyük başarı yakalayan Apple'da İphone 7 için hazırlıklar sürüyor. Peki İphone 7 ne zaman piyasaya sürülecek. İşte İphone 7 hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...

iPhone 7 çıkış tarihi ile ilgili ortalıkta birçok söylenti var. Son zamanlarda herkes aynı şeyi merak ediyor. iPhone 7 ne zaman çıkacak? bu sorunun cevabı belli oldu. Kablosuz şarj özelliği, ana ekran tuşunun değişecek olması, çerçeve yapısında radikal değişiklikler olacağı konuşulan iPhone 7 için yaşanan son gelişmeler haber içeriğinde. iPhone 7 özellikleri şimdiden merak konusu. iOS 10 sürümü ile piyasaya çıkacak olan bu özel cihaz kullancıları bir hayli etkileyeceğe benziyor. Apple kullancıları bu konuyu sıklıkla merak ediyor. Teknoloji tutkularının heyecanla beklediği özel cihazın görüntüleri sızmış durumda. iPhone 5S modeliyle birlikte parmak izi okuyuculu ana ekran tuşuna geçiş yapan Apple, bir yeniliğe daha gidiyor.

Hatırlayacağımız üzere iPhone 6S, 3D Touch özelliği ile geldi. Bu özellik sayesinde ekrana uyguladığımız basınç kuvvetine göre telefonun farklı fonksiyonlarına ulaşabiliyoruz. İşte Apple, aldığı son patentle birlikte ana ekran tuşuna da 3D Touch özelliği eklemeyi hedefliyor. İphone 7 çıkış tarihi belli oldu. 5 Mayıs 2016 tarihli haberimizde yaşanan son gelişmeler buradan öğrenebilirsiniz. Günden güne merak edilen sorular burada yanıt bulacak. iphone 7 ile birlikte hangi özellikler gelecek ve çıkış tarihi olacak ne zaman klasmanı yapılacak bu sorular herkes için merak konusu. Apple yeni dizaynıyla bizleri şaşırtmaya devam edecek. Merakla beklenen iphone7 çıkış tarihi ve iphone 7 fiyatı detaylarıyla Ajans Haber'de.

Haberin Devamı

iPHONE 7 NE ZAMAN ÇIKACAK AÇIKLANDI

iPhone 6’da olduğu gibi 4.7 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen yeni iPhone’un 5GB RAM’e sahip olacağı sıklıkla dile getirilen iddialar arasında yer alıyor. Başka bir söylentiye göre ise yeni akıllı telefonun hafızası, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’tan farklı olmayacak ve ürün, 16, 64 ve 128 GB kapasite seçenekleri ile piyasaya sürülecek. Apple’ın yeni modelinin iOS 9 ya da iOS 10 işletim sistemi ile çalışacağı tahmin edilirken, 2016 yılında tanıtılması bekleniyor.

Haberin Devamı

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ise Eylül ayında bizlere tanıtılacak. Eylül ayı diyoruz ama bu her zaman yapılan takvimden kaynaklanıyor. Yoksa bazı kaynakların Apple'ın Haziran ayında düzenleyeceği Geliştiriciler Konferansı 2016'da iPhone 7 cihazını görebileceğimizi söylüyor. iphone 7 büyük bir ihtimalde 2016'nın son çeyreğinde satışa sunulacak. Söylentiler arasında iPhone 7'nin 2017 yılına sarkacağı da ifade ediliyor.

İPHONE 7 ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK

Büyük özelliklerinden biri wireless şarj aleti olacak gibi duruyor. Dizayn açısından ise Apple'ın en az iki kuşak aynı tasarımı koruma prensibinin yine geçerli olacağı tahmin ediliyor. Yani iPhone 6kuşağında olduğu gibi ince, hafif ve yuvarlak hatlara sahip bir bizi bekliyor. İşte birçok kişinin merak ettiği İphone 7 özellikleri nasıl olacak konusunda son gelişmeler. Açıkçası çoklu lens ve OIS ihtimalleri olabilitesi gayet yüksek seçenekler gibi gelse de optik yakınlaştırmaya çok da ihtimal vermiyor. Her ne kadar Apple geçtiğimiz sene tam da bu tür bir kamera kurulumunu patentlemiş olsa da yine de zannetmiyor. Ne de olsa Apple'ın bir numaralı özelliği yenilikleri 'azar azar' vermesidir ki böylesi bir senaryo bizi hiç inandırıcı gelmiyor. Belki iPhone 7 Plus ile birlikte 'devrim' diye pazarlayacakları çift kameraya geçip, iPhone 7S Plus ile birlikte de yine allayıp pullayarak optik yakınlaştırmayı verirler ki tam da Apple'ın stratejisine uygun bir hamle olur bu.

Haberin Devamı

Bu arada Kuo'nun bu kamera odaklı iPhone'un tamamıyla başka bir model olarak satışa sunulacağını söylediğinin de altını çizmekte fayda var. Yani halihazırdaki standart iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın yanına bir de bu haberimizde bahsedilen iPhone 7 Plus 'Çift Kamera' eklenecek ve netice itibarı ile artık üç farklı üyeden oluşacak bir aileden bahsediliyor. Dahası bu iPhone versiyonunun tüm cihazların içerisinde %25-35 arası bir dilimi kapacağını söylüyor Kuo. Bu durumun Apple'ın stratejisinine uygun bir hamle olacağı söyleniyor.

Haberin Devamı