Gazete Vatan Logo

Iphone 7'de beklenen özellik geliyor!

Iphone 7 ile ilgili bilgiler yavaş yavaş yayılmaya başlıyor. Apple hayranları için Iphone 7'nin bir özelliği daha kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Peki nedir bu Iphone 7'nin beklenen özelliği? İşte ayrıntılar...

Iphone 7'de beklenen özellik geliyor!

Iphone 7 hakkında bilgiler yayılmaya başladı. Apple avcılarının heyecanla beklediği Iphone 7 gösterime sunulmak için gün saymaya başladı. Beklentilerin yüksek olduğu Iphone 7'nin hangi özelliği internete sızdı? İşte Iphone 7 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

iPhone 7'nin diğer bir özelliği: Hızlı Şarjı Destekleyebilir

iPhone 7'nin nasıl olacağına dair söylentiler hız kesmeden devam ediyor. Bu seferde akıllı telefonlar konusunda uzman olan bir Twitter kullanıcısının iddiası gündeme bomba gibi düştü. Cihazda kullanılacak geliştirilmiş devreyi inceleyen @The_Malignant isimli kullanıcı, en az 5 volt, 2 amp şarj desteğinin cihazlarda yer alacağını söyledi.

Daha önce sizlerle iPhone 7 hakkında çıkan sızıntı bilgileri paylaşmıştık. Bloomberg'in Apple kaynaklarına teyit ettirerek hazırladığı raporda, iPhone 7'de basınca duyarlı bir home tuşu ve çift kamera desteğinin olacağı belirtilmiş, daha önce Apple Watch'da gördüğümüz basınca duyarlılık özelliğinin iPhone'lara entegre edileceği, titreşimlerle geribildirim almamızı sağlayacağı söylenmişti. Diğer taraftan çift kamera özelliğinin Plus modellerine geleceği ve bu kamera özelliğinin iki farklı görüntüyü birleştireceği bilgileri verilmişti.

Haberin Devamı

Doğrulanmamış bir kaynaktan da olsa @The_Malignant isimli kullanıcının hızlı şarj desteği geleceğine dair bilgiler paylaşmasını es geçmemek gerekiyor. Yukarıdaki görselde gördükleri üzerinden yola çıkarak yorum yapan kullanıcı, iPhone'ların mevcut durumda 1 amp, 5 volt şarjı desteklediğini, geliştirilmiş devreye bakıldığında ise 5 volt, 2 amp şarj desteğinin cihazlarda yer alacağını söyledi. Bakalım yeni iPhone bu söylentileri boşa çıkaracak mı, yoksa söylentiler doğru mu?