Gazete Vatan Logo

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Türkiye fiyatları belli oldu

Yeni iPhone fiyatları yine önce internet ortamına sızdı. İphone 6s ve 6s Plus Türkiye fiyatları, Türkiye'ye ne zaman geleceği, özellikleri, çıkış tarihinin ne zaman olduğuna dair tüm detaylar haberimizde.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus Türkiye fiyatları belli oldu

Tanıtımı henüz gerçekleşmeyen İphone 6S hakkında çeşitli spekülasyonlar ortaya atılmaya devam ediyor. Son olarak Apple'dan sızdırılan bilgilere göre ortaya atılan ihtimal ise, tasarımda çok az değişim olacağı fakat donanımda büyük değişiklikler yapılacağı yönünde.

İphone 6S ve 6S Plus türkiye fiyatları, özellikleri, çıkış tarihinin ne zaman olduğu ve Türkiye'ye ne zaman geleceği belli oldu. Ayrıca Apple, İphone 6S ile birlikte Pink(Pembe) model de çıkartacağını duyurdu.

İPHONE 6S MUHTEMEL ÖZELLİKLERİ

Şirketten sızıdırılan bilgilere göre 6S'de, 12 megapiksel kamera, Cortex A9 işlemci, 2GB RAM ve İOS 9 işletim sistemi kullanılması bekleniyor. Cihazın dış görünümünde fazla bir değişim yapılmayacağı fakat kasanın güçlü tutulacağı, şarj sıkıntısının önüne geçmek için ise daha uzun ömürlü batarya ile sunulacağı düşünülüyor.

SELFİE IŞIĞI GELEBİLİR

Apple son yılların modası olan Selfie'yi de unutmamış. Ön kamerada karanlığın fazla olduğu selfie çekimleri için düşünülen özel selfie ışığı bulunabileceği belirtiliyor. Video çekimlerini 4K yapabilecek 6S'in Force Touch teknolojisine sahip ekran çözünürlüğünün daha yüksek olabileceği de ihtimaller arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

İPHONE 6 VE 6S TÜRKİYE FİYATLARI

İphone 6 ve 6S'in Türkiye'de piyasaya sunulmasa da tahmini fiyatları ortaya çıktı. Fiyatların,

6S 16GB'lık versiyonu fiyatı: 2300 TL

6S 64GB'lık versiyonu fiyatı: 2650 TL

6S 128GB'lık versiyonu fiyatı: 3000 TL

6S Plus 16GB'lık versiyonu fiyatı: 2700 TL

6S Plus 64GB'lık versiyonu fiyatı: 3000 TL

6S Plus 128GB'lık versiyonu fiyatı: 3300 TL

şeklinde olacağı tahmin ediliyor.